Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek felelőtlen vagyok?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 15. 19:56
2/7 A kérdező kommentje:
Bevallom meleg vagyok, 53 éves. 2 évig kibírtam fiú nélkül, a visszahúzódásom oka:kaptam egy szifit. Meggyógyultam ,de cserébe adatokat kellett kiadnom. Most már az ellenanyag is negatív. Szeretem a fital domináns fiúkat.Most fogadtam magamhoz először egy 22 éves fiút.A gyaloglón volt éjszaka,címet kért de nem mertem kiadni. Felhívott ismeretlen számról. Jönne mondta, kértem 10 percet tőle. Motoros futárnak adta ki magát Telómat ilyesmit eldugtam. De kint hagytam egy trombitaréz gyűrűt,ami aranynak látszott.Eljött.Kicsit ódzkodtam az egésztől,Gumival bekaptam neki,másképp nem mertem. Elővett 2 üveg popperset,hogy szívjak, de nem tettem .Ő igen.Mért volt nála 2 üveg? Mikor elment a gyűrű is eltűnt, azt hitte arany ,ellopta. Visszatérve a resre,amit szívott.Valószínű a másik üvegben lehetett pld,összetört rivotril. Na ha ebbe beleszívtam volna ,kirámolja az egész lakást.Veszélyesek az ilyen dolgok.
2016. ápr. 15. 20:05
3/7 anonim válasza:
igen, felelőtlen vagy. ezt 50 évesen ide kellett kiírnod, hogy el tudd dönteni?
4/7 anonim válasza:
Ez beteg! Legközelebb, ha ilyet szeretnél csinálni, akkor légy sokkal, de sokkal elővigyázatosabb. Ne legyél ilyen buta! Szerintem tedd össze a két kezed, hogy csak azt a semmi gyűrűt lopta el...
És ezt egy tini mondja egy ötvenes éveiben járó férfinak.
ui:Tényleg vigyázz magadra!
5/7 anonim válasza:
Hát kicsit kamu a story szerintem. Sőt nem is kicsit. De ez egyéni vélemény. Viszont én személy szerint azt mondom, hogy tanulópénznek remek. Nem azzal van a gond, hogy felhívtad a lakásra, hanem azzal, hogy semmit se tudsz róla és úgy hívtad fel. A 2 üveg valóban érdekes. Azonban azt nem vágom, hogy pl ha nem tetszett a dolog miért csináltál bármit is. Ennyi idősen azért tudni kell nemet mondani. 16 évesen más ez, de ennyi idősen... Szóval igen felelőtlen vagy. Amúgy nekem a storyról egyből az a magyar divatteervező jutott eszembe akit megölt a srác akit felvitt...
6/7 anonim válasza:
Inkább fizess meg egy profit.
Azt kapsz amit a képen látsz.
50-100-ért már gyönyörűséges pasik vannak...
Egy kapcsolatban élő 25 éves...
7/7 anonim válasza:
Olvasd el megint, amit leírtál, s akkor megkapod a választ.
(Egyébként igen. Az vagy.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!