Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tele van a számítógépem mesztelen lányok képeivel. Lányok miért vagytok ilyen felelőtlen kis ribik?
ma 19:14
akkor lehet rólad is van képem, könnyen elnyerem a lányok bizalmát ;)
a főnököd kirúgna, rossz híre lenne a cégnek, hogy ott cafkák dolgoznak
Ugyan már, cicafiú, van nekem fenn itt is képem, publikusan, élj vele vissza kedvedre! :D
Biztos vagy benne, hogy a munkahelyem emiatt fog kirúgni? Mert én nem.
küldök neked párat és meglátod milyen jó kis álomvilág
utcsó: ez netes kép
Nekem ez elég neccesnek tűnik. Aki sorban betudja gyűjteni privátban a képeket, az nem azon agyal, hogy miért, hanem élvezi a dolgot. És akinek ez megy, általában a teste is jó vagy helyes. Akinek pedig ez megvan, az élőben is sorban gyűri maga alá a csajokat és nem itt fog pörögni, hogy miért...
Szóval, nekem kamunak tűnik. Honnét tudod egyáltalán, hogy a kapott képek nem netesek? :D
Google: Fake snapchat picture. Jó pár találatot ad ki, nyugodtan válogass.
Az állításom még mindig áll: Ha tényleg olyan jó pasi lennél, hogy sorban gyűjtenéd be a csajok képeit, akkor nem itt lennél, hanem élőben nyomnád, amit kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!