Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tele van a számítógépem mesztelen lányok képeivel. Lányok miért vagytok ilyen felelőtlen kis ribik?
Figyelt kérdés
Olyan könnyen ki lehet csalni tőlük képeket. És ha most visszaélek vele? Na akkor mi lesz? Erre gondoltatok már?2016. máj. 5. 18:39
31/46 anonim válasza:
Ugyan már! Fele kamut küld. És legalább a negyedük vén pedofil kecske.
32/46 A kérdező kommentje:
# 30
Ahj de hülyék vagytok...
Snapchat ALKALMAZÁSBAN küldi, nem máshol egy "snapchatesre" megcsinált képet.
2016. máj. 5. 22:05
33/46 A kérdező kommentje:
"Ha tényleg olyan jó pasi lennél, hogy sorban gyűjtenéd be a csajok képeit, akkor nem itt lennél, hanem élőben nyomnád, amit kell."
És 24/7 baxnom kéne és semmi mást csinálnom, vagy mi van? :D
2016. máj. 5. 22:05
34/46 anonim válasza:
Van már legalább 100 képed csajokról?
35/46 anonim válasza:
De most mi a fenét akarsz bebizonyítani nekünk, vagy mit szeretnél tudni, vagy egyáltalán miről van szó? Minden nő felelőtlen ribi, aki pucér képet küld. Pont. Következő kérdés?
36/46 anonim válasza:
Igaza van a kérdezőnek. Én lány vagyok, és teljesen egyetértek vele, hogy aki ilyen hülye p*csa , felelőtlen ribi, ahogy írta- mert igaza van- meg is érdemlik, hogy kihasználják. Amúgy is ezek ennek örülnek.. :D
37/46 A kérdező kommentje:
Ennyi, köszönöm utolsó.Egy értelmes ember.
2016. máj. 5. 22:32
38/46 anonim válasza:
Hát, ha az az értelmes ember, aki másokat ismeretlenül le hülyep csáz, meg le r bancoz, akkor annyira nem bánom, hogy nem tartozom az értelmes emberek közé.
39/46 anonim válasza:
36-os vagyok.
Köszi kérdező :D
Utolsó: Miért, szerinted az a lány erkölcsös és nem ribis viselkedés, hogy valaki ismeretlenül (nem a párja stb) kér csöcsös képet és küldi is?
Amúgy is fészbukra is meg a közösségi oldalakon azért tesznek fel folyton szánalmas pózolós csöcsös képet, hogy ráverjék. Ez nem ribiskedés? Szerintem de. Aztán ha meg visszaélnek vele sírnak.. :'D
40/46 anonim válasza:
Nem tudom, én csak egy földi halandó vagyok, nem ítélkezhetek mások fölött. Mindenki szerencséjére, mert ha ítélkeznék, akkor az is benne lenne a sorban, aki több száz lánytól kicsal meztelen képeket, és azzal fenyegetőzik, hogy visszaél vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!