Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domináns F vagyok és a sub csajokat szeretem csajok jól gondolom hogy egy nőnél a sub a normális beállítottság?
Nos...én imádom az alárendelt szerepet a szexben, de a párom sosem tenne olyat, amit én nem akarok.Igenis irányítson az ágyban a partnerem, de ezt tegye úgy, hogy élvezzem, akarjam.
Amiről te beszélsz, az egy gyerekes bunkóság, illetve a beteg fantáziád.
Vannak nők akik szeretik ha irányítják, de nem úgy, ahogy ezt te képzeled.
32/N
Ez lenne a normális h fiú dominál, irányit persze úgy hogy ezzel együtt azért egyenlőnwk kell nézni a lányt hiszen különben erőszak lenne. Én is ezt szeretem: vulgárisan mondva én du gj am meg őt ne ő engem
Sajnos a mai agymosott, feminista világ nőkből akar uralkodókat férfiakbol pedig szolgákat... Szomorú.. Pozitív diszkrimináció ugyebár
ok h szereted ha egy nő sub ezzel semmi gond nincs... a gond ott kezdődik hogy azt hiszed ez a természetes, és a "normális"
röhej..
hány éves vagy 15?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!