Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig csak a párommal szexeltem. Normális hogy így érzek?
3 és fél éve vagyunk együtt, ő vette el a szüzességemet. Nagyon szeretem, mindenben kiegészítjük egymást, szuper vele a szex.
De sokszor van az az èrzésem, hogy nagyon kipróbálnám mással a szexet csak egyszer...és hát lenne rá jelentkező.
Nem csalnám meg soha a páromat, ez tuti. De ezek a gondolatok is zavarnak, borzasztó barátnő vagyok? 20/l
dehogy vagy borzaszto :)
szerinted miert mutatjak a statisztikak hogy szinte alig letezik olyan h valaki az elsovel eli le az eletet... :) Mindannyian kivancsiak vagyunk raadasul bennunk van az h eleve szeretunk osszehasonlitani mindent az eletben mert igy lehet kovetkeztetest levonni mindenrol.
Ha te csak egy ferfival vagy akkor honnan tudnad h tenyleg jo e a szex vagy tenyleg ugy szereted ahogy csinaljatok stb... meg ott van maga a kivancsisag ugye....
Szerintem amig szereted ot (nem kotodesre, ragaszkodasra gondolok) addig legyetek egyutt boldogan aztan ugyis szakitotok majd valamikor es lesz kovetkezo. Addig ne ezen gondolkozz. :) mindig a jelent elvezd :)
provokáló kérdés
ha nem csalnád meg soha, akkor minek írod ki a kérdést?
feloldozzunk a bűnös gondolataid alól?
vége a szerelemnek
férfi létemre mondom, hogy ha szerelmes vagyok, akkor komolyabban nem kívánok meg soha más lányt
nálad a szerelem már inkább szeretetté, kötődéssé, megszokássá alakult
nem sok jót jósolok, bár az jó, hogy nem csalnád meg
ha úgy érzed, hogy egyáltalán nem működik már, legyen benned gerinc és állj elé, szakíts
ne pedig megcsald
Normális. De sajnos nem tudsz mit tenni. A lehetőségek, hogy szakitasz a barátoddal és mással szexelsz, nem szakitasz a barátoddal és mással szexelsz ergo megcsalod ami elég undorító dolog, vagy vele maradsz és csak vele szexelsz mással nem.
Egyébként meg hogy ilyeneken gondolkodsz ne mondd el neki. Azt fogja hinni hogy nem elég jó neked.
Talán egy hármasra rá tudod venni a barátodat... de ha jó vele a szex, szerintem jobb ha kitartasz mellette, mert viccen kívül mondom, ritka az olyan pasi.
Akiket összeszednél egyéjszakás kapcsolatra, azok szinte mindig csapnivalók az ágyban. Azontól, hogy más méret, meg más ember, nagy örömöd nem lesz benne.
Ahhoz hogy biztosan jó szexet kapj csak új kapcsolat ad lehetőséget, és még az se sokszor..
Egyébként a hármas meg a nyitott kapcsolat kérdése nálunk is nagy dilemma, én is szívesen kipróbálnám meg a barátom is. Persze csak a másik engedélyével és tudtával, a háta mögött tuti nem csinálnék ilyet, és ő sem. Ő egyébként engedné a 2 ffi - 1 nő felállást is, sőt még akár azt is h mással lefeküdjek egyszer. Én mondjuk gondolatban max egy másik lányt vennék be. Viszont én sose engedném h lefeküdjön mással.
Néha heccelem vele, hogy egyszer élek a lehetőséggel, de mindkettőnknek az agya, szíve azt diktálja hogy ezt a fantáziát jobb ha sose próbáljuk ki mert végzetes kimenetele lehet a kapcsolatra nézve...
28/N
Amíg gondolat marad, nincs gond.
Nem feltétlen maradsz le sokmindenről: nekem a 2. és 3. partneremmel is is csapnivaló volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!