Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Eddig csak a párommal szexelte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddig csak a párommal szexeltem. Normális hogy így érzek?

Figyelt kérdés

3 és fél éve vagyunk együtt, ő vette el a szüzességemet. Nagyon szeretem, mindenben kiegészítjük egymást, szuper vele a szex.

De sokszor van az az èrzésem, hogy nagyon kipróbálnám mással a szexet csak egyszer...és hát lenne rá jelentkező.

Nem csalnám meg soha a páromat, ez tuti. De ezek a gondolatok is zavarnak, borzasztó barátnő vagyok? 20/l

2016. ápr. 21. 16:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
82%

Teljesen normális, hogy kiváncsi vagy. Sokan mások is így vannak.

Ha mással is kipróbálnád a szexet, akkor lenne összehasonlítási alapod, de így nincs.

Inkább most engedj a vágyaidnak, mint majd tíz év múlva házasságban, két gyerekkel a szoknyád körül!

2016. ápr. 21. 17:06
 12/21 A kérdező kommentje:

Azt érzem, hogy most vagyok a nőiességem csúcsán, azzal fekszek le akivel akarok...

5-6 év múlva már nem biztos.

2016. ápr. 21. 17:13
 13/21 anonim ***** válasza:
48%
Legalábbis elhiszed, hogy azzal, akivel akarsz. :D Ribike.
2016. ápr. 21. 17:27
 14/21 anonim ***** válasza:
5 év múlva is a csúcson leszel,nyugi:) De nem biztos hogy kell annyit várni,lehet addigra már családod lesz,és a kíváncsiság megmarad..
2016. ápr. 21. 17:30
 15/21 anonim ***** válasza:

Eleinte én is elhittem, hogy nem kamu, de most ezzel az egoista provokálással lebuktattad magad.

Ti ratyik az ilyen kamukérdésre veritek?

Te voltál, aki tegnap este is kiírta, hogy 3x megcsalta a pasiját, mi?

2016. ápr. 21. 17:32
 16/21 A kérdező kommentje:

15: nem írtam ki semmit tegnap, és sajnálom ha egoistának tűntem...

Tisztában vagyok magammal, csak ennyi. Akkor elnézést a túlzásért,hogy bárkit megkaphatok.

2016. ápr. 21. 17:34
 17/21 anonim ***** válasza:
Ez most nagyon szánalmas volt, hogy leszólod a 25-26 éves nőket. Szerintem meg pont abban az életkorban a legnőiesebbek a nők. Tudod a külső nem minden, a kisugárzás is számít. És nem, nem vagyok 25 éves, sem azon felül, majdnem egy idős vagyok veled. Szóval nincs kapuzárási pánikom veled ellentétben.
2016. ápr. 21. 18:20
 18/21 A kérdező kommentje:

Muszáj kiforgatni a szavaimat?

Nincs kapuzárási pánikom, nem szóltam le a 25-26 èves nőket.

2016. ápr. 21. 18:43
 19/21 anonim ***** válasza:

"Nagyon szeretem, mindenben kiegészítjük egymást, szuper vele a szex."

Ez a mesedélután első része. Legalább önmagadnak ne hazudj már.

"De sokszor van az az èrzésem, hogy nagyon kipróbálnám mással a szexet csak egyszer...és hát lenne rá jelentkező.

Nem csalnám meg soha a páromat, ez tuti."

Ez a második. Mással akarsz qrni megvan a jelölt de nem csalnád neg. Aha. Te csak megerősítést akarsz kicsikarni belőlünk. Szerinted ez úgy megy, hogy beleülsz egy másik farokba aztán minden megy tovább mintha mi se történt volna?

Ebben az a felháborító hogy rengetegszer leírtam ide, higy azért nem kell szűzcsaj mert azon kívül, hogy béna előbb utóbb ez lesz és pofátlanul félreqr. Erre én lettem meugarva. Abba bele se gondolok mi lenne ha a kérdező srác mert volna és más puncira us kíváncsi lenne. Lefogadom, hogy nem ilyen válaszok születtek volna.

2016. ápr. 22. 10:47
 20/21 anonim ***** válasza:
#19, szerintem lényegtelen hogy milyen nemű az illető, mint írtam a kíváncsiság alapvető emberi tulajdonság.
2016. ápr. 22. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!