Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom, ha meztelenül lát nem áll fel neki. Ez normális?
De nekem mit kéne tegyek? Ha rámenős vagyok stresszes lesz. Én meg nem vagyok az a visszafogott típus. Kicsit furán érzem magam,hogy szex előtt fél óráig ő kap pettinget helyettem,hogy neki menjen a dolog.
Kérlek kíméljetek meg a "nekem már áll a farkam" felé privátoktól. Tényleg segítség kerésből írtam ki a kérdést.
Oké, akkor íme pár konstruktív ötlet.
Igyatok pár pohárral, de ne sokat, tényleg ne sokat, mert érzéstelenítő hatása is van az alkoholnak és akkor meg amiatt nem fog menni :D
Az hogy kelleted magad jó út a célhoz. Rajtam, az orál főleg ha jó nagyon nagyon hatásos, de én nyilván nem a barátod vagyok (önmagában is elég lehet).
Az se rossz ha kinyalatod magad vele, nekem közben is felszokott állni és akkor azon se kell izgulnom, hogy a párom éppen mit gondol, mert látom hogy nagyon lefoglalja más.
Igyekezz megtudni, mi az ami őt nagyon lázba hozza. Nyilván van elképzelésed, hogy mi lehet szexi egy férfinek, de nem biztos hogy ez akkora fedésben van az ő ízlésével, mint gondolod.
Lehet kapni szexshopokban ginseng meg egyéb tartalmú potencia növelő kapszulákat. Tud segíteni önbizalmat szerezni 1-2 alkalom után. Utána meg lehet magától is menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!