Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom, ha meztelenül lát nem áll fel neki. Ez normális?
Fura. Lehet hogy ő olyan típus aki szereti meghódítani a kicsi ártatlan lányokat, akik olyan védtelenek és félénkek, amiket én ki nem állhatok.
Minden vágyam egy olyan nő, aki tud csábítani.
Hasonló helyzetben vagyok. Nekem egészen addig feláll amíg fenn van a gatya, amint leveszem lelankad.
Valószínűleg azért, mert szégyenlem a méretem és sokáig tart amíg egy lánynak elhiszem, hogy neki ez is elég.
Köszönöm a segítséget mindenkinek, aki normálisan és nem kioktatva válaszolt.:)
11-es ő is ilyen típusú férfi. Sajnos én meg nem tudok úgy viselkedni,mint egy ártatlan szende lány. Szóval ez van.:D
# 15/15
Köszi, ezt így tök jól összefoglaltad.:D Valahogy én is így gondolom. Szerintem ő sokszor csinálja magának. A kérdés már csak az, hogy miért jobb rám fantáziálni, mint velem megtenni. De ez már más dolog, szóval hagyjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!