Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? (biszex vagy sem)
Még nem volt olyan párkapcsolatom amiben "komolyabbra" fordultak volna a dolgok (még szűz vagyok) de sokszor nem csak fiúkról hanem lányokról is fantáziálok...
Mivel lány vagyok és eddig csak srácokkal jártam nem tudom ez mennyire "normális"?
A helyzet az hogy lány mellett is el tudnám magam képzelni.
Ilyen téren persze nincsenek előítéleteim.
Aki járt már így az kérem adjon tanácsot! Vagy aki hasonló beállítottságú!
Előre is köszönöm.
Egy zavarodott lány
Szia!
Hasonló helyzetben vagyok én is, ill. hasonló helyzeten mentem már át, leszámítva azt, hogy én srác vagyok, nem lány.
Én sokmindent tettem már annak érdekében, hogy rájöjjek arra, hogy kikhez is vonzódom igazából.
Azokat tudnám tanácsolni, amiket én is próbáltam: először is magadat faggasd ki. Ugyanis a fizikai és az érzelmi vonzódás nem ugyan az! Előfordulhat, hogy csak fizikailag, vágy szinten kívánod azt, hogy egy lánnyal legyél, de érzelmileg csak egy fiúval tudsz elképzelni kapcsolatot.
Az önfaggatással mondjuk kétlem, hogy meg fogsz elégedni :)
Két dolgot tudok még javasolni: beszélgess lezbikusokkal, írj ki akár itt kérdést. Sokat tud segíteni, ha egy olyannal beszélsz, aki már "otthon" van a dologban egy ideje.
Persze minden attól függ, mennyire gondolod komolynak ezt a sejtésedet.
Nekem sokat segít és segített a YouTube is. Szerencsére egész sok meleg vlogger és meleg témájú kisfilm, sorozat, történet, stb van fent. A vloggerek videói nekem segítenek folyamatosan abban, hogy belássam: semmi baj nincs azzal, ha nem vagy hetero :) Szóval emiatt igyekezz nem aggódni. Másrészt a sorozatokat/történeteket nézve szerintem kis szimulációként tesztelheted, hogy te hogy reagálnál. Én pl nagyon beleélem magam minden történetbe, és arra a pár percre mindig "beleszeretek" a szereplőbe :D És az már biztos, hogy hetero nem vagyok.
Tehát: vizsgáld meg kicsit a gondolataidat, vágyaidat. Ha úgy érzed, próbálj meg néhány olyan beállítottságú emberrel beszélgetni, amilyen szerinted te vagy. És "teszteld" magad talán videókkal, de nem tudom, hogy ez neked mennyire segít.
Sok szerencsét, remélem megtalálod a választ :) De ha mégsem, akkor se ess kétségbe, nem létfontosságú elhelyezned magad egyik kategóriába sem... Bonyolult egy dolog az ember :D Nem olyan egyszerű a helyzet, hogy hetero/bi/lezbikus lehetsz, és ennyi. Bármerre van átmenet.
Egy (kb 80%-os valószínűséggel) meleg srác
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!