Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Domináns F vagyok és a sub...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Domináns F vagyok és a sub csajokat szeretem csajok jól gondolom hogy egy nőnél a sub a normális beállítottság?

Figyelt kérdés
Ha egy Domina nővel szembekerülnék szex téren kinevetném 23F

2016. ápr. 22. 20:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Miert?:))

Nalam ez is-is.

L

2016. ápr. 22. 20:07
 2/15 anonim ***** válasza:
95%
Nem gondolod jól. Semmi baj egy domináns nővel, ahogy egy sub férfival sem. Csupán arrogáns vagy. Sub L :)
2016. ápr. 22. 20:08
 3/15 anonim ***** válasza:
Attòl függ kinek mi a normàlis.
2016. ápr. 22. 20:14
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy arrogáns lennék egy nő legyen alárendelt
2016. ápr. 22. 20:15
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem, egy nő legyen tisztában azzal, hogy mire vágyik. Legyen partnerem egyenlő félként és adja a kezembe magát önként, ha szeretné. Ez a BDSM. Amiről te beszélsz csak arrogancia :)
2016. ápr. 22. 20:33
 6/15 anonim ***** válasza:
96%
Arrogáns kisfiú vagy aki megsértődik ha egy nő nemet mond neki!Tűnj el
2016. ápr. 22. 20:38
 7/15 aperitif ***** válasza:
100%
Soha nem értettem meg azokat az embereket, akiknek a megszokottól eltérő szexuális vágyai vannak (fétise, parafíliája, direkt nem írok perverziót), azok hogyan lehetnek intoleránsak más emberek más irányú vágyaival? Hogyan várják ők el, hogy velük szemben elfogadó legyen a társadalom, ha ők sem képesek erre?
2016. ápr. 22. 20:48
 8/15 anonim ***** válasza:
81%

Nehéz elképzelni hogy igazi Dom vagy ilyen csekély intelligenciával... te max vmi régi sérelmed miatt bántani akarod a nőket, de semmi közöd a BDSM-hez...

Ismerek olyan dominát aki úgy betörne téged, hogy pár hét alatt engedelmes kis subocskává változnál... és megköszönnéd h tisztára nyalhatod a csizmáját

2016. ápr. 22. 21:11
 9/15 anonim ***** válasza:
Én is a sub lányokat szeretem, de nem mondanám, hogy az náluk a normális. Az a normális, ami épp bejön valakinek. Az más kérdés, hogy egy domináns nővel nem élvezném annyira a szexet és nem passzolnánk hosszú távon, de ettől még egy domináns csak is normális.
2016. ápr. 22. 21:16
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul gondolod.
2016. ápr. 22. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!