Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Prosti vagy egyéjszakás kaland?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prosti vagy egyéjszakás kaland?

Figyelt kérdés

Prostival csinálnátok vagy egy szórakozóhelyen megismert lánnyal még az ismerkedés estéjén?

Pls érvelés/ellenérveléssel+kort és nemet is légyszi

Előre is köszi a hasznos válaszokat:)

2016. ápr. 15. 17:48
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

ezt mondtam én is neked kedves galamb sándor! már ha te írtad nekem a privátot pár órája

hogy csomó olyan lányt elkap a hév becsiccsentve egy buliban, aki amúgy nem szokott ilyeneket csinálni. Nekem is volt már olyan lányismim, akivel átsmároltuk az egész bulit aztán szénné ujjaztam a punciját. Előtte sose csinált ilyet buliban,smárolást 1x2x

Az ilyeneket hogy hasonlítod olyanhoz, akik a hét 5 napján, napi több férfi végigkefél????

Arról meg ne is beszéljünk, hogy mekkora szánalmas pénzért baxni és a k:rvák rondák! a luxusk_rvák közt van max 1-2 jó..

de ha valakinek ez jutott... megértem...

2016. ápr. 16. 00:47
 22/33 anonim ***** válasza:

"végzettségem miatt meg nem kell aggódnod, magasabb, mint amilyen neked valaha lesz"

Érettségi? Biztonsági őr Okj? Ne legyél benne olyan biztos :D

Köszönöm azért, hogy nem tudsz semmire se reagálni, ennél jobb elismerés nem is kell. ;)

És igaza van az előzőnek, igazából csak sajnálni lehet, ha valakinek csak ez jutott :D

2016. ápr. 16. 00:50
 23/33 anonim ***** válasza:
Még szerencse, hogy nem te mondod meg, milyen végzettségem van.:DD Azt milyen betegségnek hívják, mikor az ember a saját hülyeségeit úgy adja elő, mintha valaki más mondta volna? Kezeltesd magad, vagy verjétek ki egymásnak az előzővel, csak kussolj már el. :D
2016. ápr. 16. 01:14
 24/33 anonim ***** válasza:
És azt milyen betegségnek hívják, hogy az emberhez csak akkor ér nő, amikor az fizet neki? :D Csak mert te abban szenvedsz. Látom a rejtett homoszexualitásod is előjött, és pont te beszélsz? :D Szerintem te takarodjál már, eléggé leégetted magad itt.
2016. ápr. 16. 01:23
 25/33 anonim ***** válasza:
Igen, erről beszéltem. De most akkor meleg vagyok vagy csak prostitól kapok szexet? Döntsd el, beteg fiú. :D
2016. ápr. 16. 01:27
 26/33 anonim ***** válasza:
2 kizárja egymást? Sok eszed van, nem fogok itt leállni veled chatelni, inkább menj aludni.
2016. ápr. 16. 01:28
 27/33 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest jól belelovalltad magad.:DD Meg is fogadom a tanácsod, te meg holnap gyorsan keress egy pszichiátert, ilyen beteg embereknek nem szabadna szabadlábon lenniük. Én meg mindig beleesem abba a hibába, hogy hülyékkel kezdek el vitázni.:/
2016. ápr. 16. 01:33
 28/33 anonim ***** válasza:
Pszichiáter annak kéne, akit pinát még életében nem látott, csak ha fizetett érte. :D Írass fel magadnak valami önbizalomnövelőt, te kis autista abortuszmaradvány. A gyk-s keménykedéstől nem leszel nagyfiú.
2016. ápr. 16. 01:36
 29/33 anonim ***** válasza:

Inkább a prosti... Az biztosabb.

Az egy éjszakás buli ribikhez jópasinak kell születni, jó dumásnak kell lenni. Ráadásul az sem 100% hogy ha már kiszemelted magadnak, akor ágyba viheted.

Prostinál elég ha csak ápolt vagy, és rendes vele. Profik a szakmában. Kényelmesebb is egy szobádban, andalító félhomályban egy nagy francia ágyon huncutkodni, mint egy szét sz.r/ szét hányt diszkó wc-ben:D

2016. ápr. 16. 11:02
 30/33 anonim ***** válasza:
Látszik, hogy életetekben nem tudtatok senkit se felszedni egy buliban, ez a diszkó wc-ben dugás kb. annyira városi legenda, minthogy a hajógyárin kiszedik a vesédet.
2016. ápr. 16. 14:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!