Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prosti vagy egyéjszakás kaland?
Prostival csinálnátok vagy egy szórakozóhelyen megismert lánnyal még az ismerkedés estéjén?
Pls érvelés/ellenérveléssel+kort és nemet is légyszi
Előre is köszi a hasznos válaszokat:)
ezt mondtam én is neked kedves galamb sándor! már ha te írtad nekem a privátot pár órája
hogy csomó olyan lányt elkap a hév becsiccsentve egy buliban, aki amúgy nem szokott ilyeneket csinálni. Nekem is volt már olyan lányismim, akivel átsmároltuk az egész bulit aztán szénné ujjaztam a punciját. Előtte sose csinált ilyet buliban,smárolást 1x2x
Az ilyeneket hogy hasonlítod olyanhoz, akik a hét 5 napján, napi több férfi végigkefél????
Arról meg ne is beszéljünk, hogy mekkora szánalmas pénzért baxni és a k:rvák rondák! a luxusk_rvák közt van max 1-2 jó..
de ha valakinek ez jutott... megértem...
"végzettségem miatt meg nem kell aggódnod, magasabb, mint amilyen neked valaha lesz"
Érettségi? Biztonsági őr Okj? Ne legyél benne olyan biztos :D
Köszönöm azért, hogy nem tudsz semmire se reagálni, ennél jobb elismerés nem is kell. ;)
És igaza van az előzőnek, igazából csak sajnálni lehet, ha valakinek csak ez jutott :D
Inkább a prosti... Az biztosabb.
Az egy éjszakás buli ribikhez jópasinak kell születni, jó dumásnak kell lenni. Ráadásul az sem 100% hogy ha már kiszemelted magadnak, akor ágyba viheted.
Prostinál elég ha csak ápolt vagy, és rendes vele. Profik a szakmában. Kényelmesebb is egy szobádban, andalító félhomályban egy nagy francia ágyon huncutkodni, mint egy szét sz.r/ szét hányt diszkó wc-ben:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!