Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Volt már olyan, hogy nem élveztétek a szexet egy lánnyal valami miatt? (Független attól, hogy csak egyéjszakás kaland vagy tartós párkapcsolatban voltatok a lánnyal. )
Volt. Az egyik ex baratnom annak ellenere hogy 155 centi volt nekem pedig a meretem atlagos annyira tag volt hogy semmit nem ereztem belole. Radasul 10-15 masodperc alatt elment szigoruan lovagloba aztan leszalt es nekem semmi se jutot.
Masik alkalommal rovid tavu kapcs volt. A csajszi eleg vekony volt de nagy szep cicivel szinten alacsony 155 koruli. Viszont combja is nagyon vekony volt. Kicsit zavart. Nem ereztem tul noiesenk.F25
Ha érzelmek (szerelem) nélkül meg az unalmas fűrészelés, akkor egészen biztos, hogy nem élvezném. Egy ilyen dugás helyett, inkább egyedül vezetem le a feszültséget.
Csak olyan szexbe mennék bele, ahol komoly ismeretség és mélyebb érzelmek is érezhetők közöttünk. (Nekem, egyéjszakás kalandok teljesen ki vannak zárva.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!