Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűznek lenni avagy ne? 20/L
Mit tennének a helyemben: 20 éves szűz lány vagyok, ami a mai világban elég "koros"-nak hangzik.. Egyszerűen úgy jött ki a lépés, hogy sosem volt barátom, elég visszahúzódó vagyok, de nem is hozott össze a sors a megfelelő emberrel, én meg nem akartam elsietni az ügyet, amit nem is bánok. Nem vagyok csúnya (sőt, állítólag szép), lett volna alkalom elveszíteni a szüzességemet, de azért többre tartom magam az egyéjszakás kapcsolatoknál (főleg az első alkalomra..). Szexuális étvágyam is van (de hűű.. :D). Nem tudom megéri-e várni az "igazi"-ra, vagy felesleges ekkora feneket keríteni az egésznek? Az árnyaló tényező, hogy jelenleg nem nagyon lenne időm fenntartani egy rendes kapcsolatot, mert az egyetem, munka és a sport (melyekből egyiket sem adnám fel) időm nagy részét felemészti.
Elég gyerekesen hangzik a kérdés, hiszen ki tudná helyettem eldönteni, ezzel tisztában vagyok, úgyhogy felesleges az orrom alá dörgölni, csak kíváncsi vagyok más véleményére is. Üdv. 20/L
A barátnőm depresszív időszakát élte, sok csalódás és játszadozás után jöttem én, és még engem se hitt el először, annyira bezárkózott reménytelenül.
Végül szörnyű körülmények között rámásztak és hagyta magát, mert csak túl akart esni rajta.
Összejöttünk, kiderült hogy én tartottam magam végig, és vártam az igazira.
És mikor ez kiderült, eléggé letaglózott mindkettőnket.
Azóta is együtt vagyunk, és nagyon rossz visszatekinteni erre az időszakunkra. Én bánom hogy nem siettem eléggé és nem voltam elég "rámenős" kezdeményező, ő pedig bánja, hogy nem várt és remélt tovább, pedig csak hetek, hónapok kérdése volt, nem éveké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!