Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 23évesen ciki szűznek lenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23évesen ciki szűznek lenni?

Figyelt kérdés

190cm magas vagyok,sportolok rendszeresen,csak a társadalmi életem zéró.

Barátaim többsége külföldre ment,én meg melózok és jövőre mennék egyetemre,úgyhogy meló és tanulás tölti ki az időm nagy részét.

Ciki dolog ez?

2015. dec. 1. 21:27
 1/7 A kérdező kommentje:
23/F ez lemaradt
2015. dec. 1. 21:27
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
Válasz a kérdésedre: a szabadidőben próbálj szocializálódni. Pl. új hobbi,sport, közösséghez való csatlakozás. És nem ciki szűznek lenni. De azért évtizedekig ne tartogasd! ;)
2015. dec. 1. 21:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ciki, de nem kellemes. Cikinek inkább az a ciki, amikor valaki már 14-15 éves korában is csak arról tud beszélni, hogy hogy båszik, szopik, kúr, és hogy ez milyen menô. Én 18 évesen vagyok szûz, de már úgy érzem jó lenne találni valami kapcsolatot, amiben meg is történhetne ez.
2015. dec. 1. 21:38
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi.

Az egyetemen biztos lesz egy jó társaság akikkel össze tudok barátkozni. Lehet,hogy lesznek szép lányok is ott.

2015. dec. 1. 21:45
 5/7 anonim ***** válasza:
van kedved ismerkedni? :)
2015. dec. 4. 23:47
 6/7 anonim ***** válasza:

27 évesen cikibb lesz :D tapasztalat...

szintén sportoló és magas srác

2015. dec. 5. 00:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen,van kedvem ismerkedni
2015. dec. 5. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!