Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A csajok mit gondolnak arról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajok mit gondolnak arról, ha nincs okostelóm? Mennyire ciki ez?

Figyelt kérdés
Nem azért nincs, mert nem lehetne. Tudnék venni, de igényem nincs rá, mert nem érdekel, nem tartom fontosnak, tudok élni nélküle, elég a gépemen netezni meg ilyenek. Ciki ez csajok??? Ti kinéznétek az ilyet?
2015. nov. 23. 16:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz, egyáltalán.

Nekem most lett okostelóm, alsó kategóriás, Skype miatt. (occó külföldre telefonálni)

Szerintem az a csaj aki ezért lenéz, ne is kelljen.

2015. nov. 23. 16:05
 2/14 anonim ***** válasza:
92%

Mindenkinek más az értékrendje, nyilván van olyan lány, akinek ez számít. A te dolgod meg az, hogy eldöntsd, akarsz-e bármit ilyen értékrendű lánytól. Ha nem, akkor ne parázz.

Nekem sincs okostelefonom, nem is igénylem.

21N

2015. nov. 23. 16:07
 3/14 anonim ***** válasza:

Magasról teszek rá.

De lesz akinél számít. Ahogy van, akinek autó nélkül se érsz semmit. Valaki elvárja a lakást is.

2015. nov. 23. 16:09
 4/14 anonim ***** válasza:

nekem nem lenne gáz. (nekem sincs, de nekem azért, mert beküldtem a wc-be, és most sokkal fontosabb dolgokra kellett költenem a pénzem: fűtésrenszer, új villanyhálózat a most vett házba...

de most már, amig lehet kapni nem okos telót, nem is lesz okosom, mert nem akarok rácsatlakozni a hálózatra. a google már mindent, de mindent uralma alatt tart, pont tegnap esett le, hogy már a fb-ot is figyelik pl.

2015. nov. 23. 16:50
 5/14 anonim ***** válasza:
72%
Ha egyébként látszik rajtad, hogy futná rá, akkor nem zavarja őket, egyébként az jön le nekik, hogy csóró vagy, ezért nem kellesz nekik.
2015. nov. 23. 17:18
 6/14 anonim ***** válasza:
Szerintem praktikus dolog,jó ha van.
2015. nov. 23. 17:19
 7/14 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem ciki.Nekem sincs,nyáron széttört.Azóta akartak nekem ajándékba adni,de nem igényeltem,mert van tabletem.:)

L/22

2015. nov. 23. 17:26
 8/14 anonim ***** válasza:
Az egyik válaszadónak igaza van. Az ember általában olyan partnert keres, akivel hasonló az értékrendje. Ha neked nem fontos az okostelefon, nyilván nem olyan lánnyal fogsz összejönni, aki emiatt hülyének néz.
2015. nov. 23. 17:33
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem okostelóm van, de már 5 éves.. De pont nem érdekel, hogy a másiknak milyen telefonja van.
2015. nov. 23. 17:58
 10/14 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem fontos, sőt, számomra meglepő, hogy ez kérdés. Meglepő, hogy lehetnek olyan nők is, akik számára ez mérvadó. De nem csak meglepő, hanem egyenesen rémisztő is. :D
2015. nov. 23. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!