Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány éves kor fölött ciki a csókszüzesség?
Figyelt kérdés
2015. okt. 28. 19:50
1/10 anonim válasza:
Soha nem éreztem annak, mert ez nincs az ember homlokára írva.
A másik dolog, hogy ezzel nem kérkedik az ember.
Én közelebb voltam a 30-hoz mikor komolyabban csókolóztam egy tapasztalt nővel és nem volt semmi panasz.
Többen is megírták már itt, hogy ez ösztönből jön...hidd el, menni fog.
3/10 anonim válasza:
Szerintem nem ciki, feltéve ha próbálkozol. Én sokat próbálkozom, de sajnos még egy lány sem jött el velem még randira sem, mert annyira alacsony és ocsmány vagyok. Ezért még 29 évesen sem csókolóztam még.
4/10 anonim válasza:
A kifejezés már tinikorban is az. Nevetséges szó. Amúgy meg soha. Nem kell azért belemászni más testébe, hogy elmondhasd, hogy már csináltad. Semmi értelme.
6/10 anonim válasza:
Ez a szo nem is letezik. Komolyan.
7/10 anonim válasza:
hát egy csókról vanszó...szerintem 20 fölött már az...
én 10 évesen smároltam először...igaz h 20 évesen dugtam először XD de ez más kérdés!
8/10 anonim válasza:
18 éves kor felett azért már fura.
9/10 anonim válasza:
Ne mas velemenyevel foglalkozz, nincs rad irva hogy meg nem csokoloztal.
Az mar mas kerdes, ha teged zavar.
Engem mar nagyon hamar erdekelt a tema, igy 12 evesen probaltam ki eloszor. De nem mindenkinek ugyanaz az igenye.
10/10 anonim válasza:
bakker, én nem tudom mikor vesztettem el ... asszem 16 lehettem egy szilveszteri házibuliban, de olyan részeg voltam, hogy nem azt számítom elsőnek xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!