Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki lenne egy ilyen lánnyal megjelenned?
Manapság már minden tini világmárkákban jár, és gardróbszobája van.
Én viszonylag jól keresek (360 000, aztán döntse el mindenki, tényleg jó-e), de alig vannak holmijaim.
11 farmernadrág, 3 hosszúujjú felső, 1 ing, 1 szoknya, 2 kapucnis pulcsi, 1 dzseki, 1 kabát.
Nem festem a hajam, nincs műkörmöm, alig sminkelek, és olcsó (1000Ft).
Fura ez? Szegénynek hat?
hát nekem ez kicsit igénytelennek tűnik.
nem azért mert smink meg műköröm kell a nőkre hanem azért mert 3 felsőt cserélgetsz folyton, ha ilyen kevés ruhád van egyáltalán hogy mosod ki őket?
a parfüm nem hiszem hogy sokat ér, ha 1000 ft.
elegánsabb helyre meg el se tudtok menni, mert max 1 olyan cuccod van, bár az az ing is lehet egy sima 'ünneplős' fehér blúz.
Van alkalmi ruhám, meg rövidujjúm is pár, de azokat nem számoltam, 10 lehet.
Az ing sportos, kockás
A 11 farmer azért nem gyenge...
Nekem sokáig úgy volt,hogy van "A farmerom",meg a "A rövidgatyám" :D
De amúgy nem érdekelne,nem ez alapján döntök.
A 360 meg rohadtul nem gyenge...
Szerintem ezt igy nehez eldonteni. Nem ezek az adatok szamitanak szerintem. Egy no torekszik arra, h noies es igenyes legyen, ami nem az anyagiakban nyilvanul meg - legalabbis nem mindenkinel. Vki ezt meg tudja valositani smink, kozmetikus es mukorom nelkul par ruhadarabbal, vki nem.
en pl szerencses vagyok, m jo minosegu a borom, es 30 folott is alig vannak rancaim, tehat szamomra pazarlas lenne kozmetikushoz jarkalnom havonta, vagy meregdraga ranctalanito kremekkel, meg alapozoval kenni az arcomat. De ettol meg nem vagyok igenytelen. Mukormom sincs, m megoldom egy sima lakkal. Van, akinek "kell" a mukorom, m pl tomzsi kormei vannak, es neki ezzel nincs megelegedve. Ezt meg lehet erteni.
Vagy van olyan, akinek kegyetlen eros a szemoldoke es szedi.
Nyilvan at lehet esni a lo tulso oldalara, de szerintem ez abszolute attol fugg, h a no meg noies es igenyes-e ezek nelkul...
Dehogy lenne ciki.
Ha mindig tiszta ruha van rajtad, akkor kit érdekel, hogy összesen hány van még otthon?
"Nem festem a hajam, nincs műkörmöm, alig sminkelek, és olcsó (1000Ft)."
Ez pedig plusz pont nálam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!