Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki lenne egy ilyen lánnyal megjelenned?
Manapság már minden tini világmárkákban jár, és gardróbszobája van.
Én viszonylag jól keresek (360 000, aztán döntse el mindenki, tényleg jó-e), de alig vannak holmijaim.
11 farmernadrág, 3 hosszúujjú felső, 1 ing, 1 szoknya, 2 kapucnis pulcsi, 1 dzseki, 1 kabát.
Nem festem a hajam, nincs műkörmöm, alig sminkelek, és olcsó (1000Ft).
Fura ez? Szegénynek hat?
Azt meg szabad-e kérdezni, milyen munkakörben dolgozol, hogy ennyit keresel? :)
Ha ez téged feszélyez, akkor mért nem mész el egy bevásárlókörútra? :) Láthatóan van miből. :) Én a helyedben még vegy stylistot is igénybe vennék egy délutánra, aki segítene eldönteni, hogy milyen stílus passzol a leginkább hozzád, és segítene a mefelelő darabok kiválásztásában is.
De van ezeken kívül 99 pár cipőd?
Viccet félretéve, hasonló vagyok férfiban, szóval inkább jó, a másik véglet zavarna.
cikinek nem ciki, de én szeretem a változatosságot. az én barátnőmnek mondjuk elég sok ruhája van (dögös, csinos, elegáns, laza stb), és szeretem hogy többféle képen fel tud öltözni. fiúként nekem is több ruhám van, mint neked. :D az olcsó parfüm nem baj, ha nem büdös. különben inkább ne fújj magadra semmit.
szegénynek alapból nem hat ez. csak olyan lánynak tűnsz, akit nem érdekel a külseje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!