Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem úgy, hogy ciki lenne, ha társkeresőn ismerősbe botlanék, aki esetleg felismerne?
Tehát a való életben titkolod, hogy párt keresel?
Még az is lehet, hogy ha más meglát, a valóságban érdeklődni kezd irántad, mert leesik neki, hogy szabad vagy, és egy lehetőség veled is ismerkedni.
Semmi szégyelnivaló nincs abban, ha valaki keresi a társát.
Szerintem elég alapvető dolog ma az internetet ilyesmire (is) használni (mondom ezt úgy, hogy a férjemmel így ismerkedtünk meg :) ).
De eszem ágában nem lenne ezért zavarban lenni, vagy nem tenni ki képet. Nem követtél el semmi bűnt azzal, hogy társat keresel. Nem is értem, miért menekülsz, ki elől, mi elől. Azt fogják hinni, hogy ismerkedni akarsz. Na és? Nem igaz? Nem látom a logikát. N31
De ha egy ismerősöd meglát téged egy társkeresőn, akkor ő is regisztrálva van, akkor neki nem ciki? :)
Amúgy egyáltalán nem ciki, hisz nem tud mindenki az utcán ismerkedni, mert vagy félénkebb típus, és nem mer kezdeményezni, vagy introvertált típus, és inkább interneten tud kifakadni először, és csak utána személyesen.
De ha mégis meglátna valaki, akkor az annyira nagy baj? :) Te is boldog akarsz lenni, ez pedig egy módja annak, hogy megtaláld. Nincs ebben semmi szégyellni való.
Az más kérdés, hogy mennyi értelmes, szimpatikus embert találsz. Rengeteg a tapló és a bunkó, akik csak szexet szeretnének. De azért vannak normális pasik is. :)
29F
Kit érdekel, hogy ismerős? Én is láttam sok ismerősöm fent. Mintha ott se lennének :)
De ha van kedved, akár privátban is beszélgethetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!