Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ciki élőben ismerkedni?
A haverjaid retardáltak.
Élőben gyorsabb.
És hacsak nemvagy valami extra jóképű fazon akkor neten b**aszhatod mert túl sok a férfi és a nő a legjobbat fogja kiválasztani, és nem az adatlapja alapján.
Mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai.
Az, hogy neked mi jön be, az sok mindenen múlik.
Én a magam részéről például a közös társaságban való, lassú, nem direkt ismerkedés híve vagyok, amikor minden különösebb cél nélkül beszélgetünk, és hetek, hónapok alatt alakítunk ki egy képet másikról, amiről el tudjuk dönteni, hogy ezt keressük, vagy sem. Nekem ez jött be, pedig sokféleképpen ismerkedtem, neten is, szórakozóhelyen is, utcai leszólítások során is - de ezek egyike sem tette lehetővé, hogy megismerjem annyira a másikat, hogy el tudjam dönteni, kezdenék-e vele kapcsolatba, vagy sem.
Amúgy neten is csak a személyes találkozó alapján lehet eldönteni, hogy valaki érdekel-e érdemben, vagy sem... viszont legalább összehoz olyan emberekkel, akikkel egyébként valószínűleg nem találkoznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!