Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki 25 évesen szűznek lenni?
én is szűz vagyok, sose volt barátnőm.
28/F
Mégis ki határozta meg, hogy ciki vagy nem ciki szűznek lenni? Erre nincs törvény vagy szabály!
Szerintem máskülönben nem ciki!
Legalább te az igazira vársz és nem harapsz bele más beleharapott majd otthagyott almájába.
Engem inkább az érdekelne miért van ez? Gimnázium, egyetem, pálykezdés alatt ér a legtöbb impulzus, ekkor van a legötbb lehetőséged az ellenkező nemmel ismerkedni...
Nekem az a furcsa, hogy ezt nem használj aki az illető, és nem tud egy olyan épkézláb kapcsolatba bonyolódni aminek van szexuális tartalma.
Cikinek nem ciki de számomra azért furcsa.
múltkor volt hasonló kérdés és megmondtam, hogy szerintem kicsit ciki erre mindenki lepontozott. Nem igazán tudom, hogy csak azért, mert mindenki szűz volt.
(nem azért volt szűz, mert vallásos vagy hasonló, hanem mert nem mert még beszélgetni sem egy lánnyal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!