Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki 23 évesen szűznek lenni? Lány vagyok.
szerintem nem ciki, jobb mintha részegen egy ismeretlennel veszítetted volna el...
inkább a megfelelő partnert találd meg rá, minthogy elsiesd, mert cikinek érzed...
22F
Nem ciki.
De olyan sráccal meg ne kezdjél, aki kapcsolatban van, mert te csak egy fölösleges harmadik vagy, akit akkor akasztanak le, amikor akarnak!
ez függ a személyiségtől is...
ha ilyen meg olyan szexi csajnak adod ki magad közben meg csak játszod az eszed akkor szűz kva vagy...
ha meg rendes csendes lány, vagy rendes népszerű lány akkor még pozitívum is sokaknál...
22F
Minek írod le annyiszor,hogy "22F?
#5:
megszokás, mert sok helyen kort/nemet kérnek és így nem kell visszagörgetniük az előző válaszomhoz :)
régen amikor még nem volt kiírva a nevem akkor 79%-om volt és % + "21F" alapján későbbi levelező társaim felismertek, nem is gondoltam, hogy a "védjegyemmé vált" ez a 2 dolog akkoriban...de többen felismertek emiatt...
aztán amióta kint a nevem azóta a lepontozás pofára megy 1000-el, de nem érdekel :D
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!