Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűznek lenni avagy ne? 20/L
Mit tennének a helyemben: 20 éves szűz lány vagyok, ami a mai világban elég "koros"-nak hangzik.. Egyszerűen úgy jött ki a lépés, hogy sosem volt barátom, elég visszahúzódó vagyok, de nem is hozott össze a sors a megfelelő emberrel, én meg nem akartam elsietni az ügyet, amit nem is bánok. Nem vagyok csúnya (sőt, állítólag szép), lett volna alkalom elveszíteni a szüzességemet, de azért többre tartom magam az egyéjszakás kapcsolatoknál (főleg az első alkalomra..). Szexuális étvágyam is van (de hűű.. :D). Nem tudom megéri-e várni az "igazi"-ra, vagy felesleges ekkora feneket keríteni az egésznek? Az árnyaló tényező, hogy jelenleg nem nagyon lenne időm fenntartani egy rendes kapcsolatot, mert az egyetem, munka és a sport (melyekből egyiket sem adnám fel) időm nagy részét felemészti.
Elég gyerekesen hangzik a kérdés, hiszen ki tudná helyettem eldönteni, ezzel tisztában vagyok, úgyhogy felesleges az orrom alá dörgölni, csak kíváncsi vagyok más véleményére is. Üdv. 20/L
63-asbte valami fogyatékos vagy? Nézz már utána az irigység szónak. A kérdezőben semmi irugylésre méltó nincs.
Dex azért mondtál baromságot mert arra biztatod,nhogy várjon és ne tegyen semmit. Így nem fog menni.
Először is dexii nem dex
Másodszor nem azt,mondtam, hogy a végtelenségig várjon
És a nem irigyek akkor nyerik el méltó jutalmukat amikor az iligyek megbűnhődnek!
Ne feledjétek!
Egyébként rájöttem az iligységed okára 40%-os!
Biztos irigykedsz a 63%-ra, mi, te iligy!
Névtelen iligység!
Perisztaltikázz vissza a névtelen sötétségbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!