Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az instantba és a morrisonsba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az instantba és a morrisonsba tényleg csak könnyűvérű lányok járnak?

Figyelt kérdés
és aki valahogy kinéz, az biztos talál lányt egy numerára, vagy kavarni?

2016. márc. 20. 20:41
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
nem biztos, de te jó ég melyik lány nem könnyűvérű aki szombat hajnalba még félájultan bulizik??????
2016. márc. 20. 20:42
 2/21 anonim ***** válasza:
90%

"melyik lány nem könnyűvérű aki szombat hajnalba még félájultan bulizik"

Azért vannak még olyan lányok, akik nem r_banckodás céljából mennek bulizni.

2016. márc. 20. 20:50
 3/21 anonim ***** válasza:

Nekem könnyű a vérem és oda járok.

Aki kedves megdughat.

2016. márc. 20. 22:02
 4/21 A kérdező kommentje:

ma 22:02

ezek szerint mégis... XD akkor csak igaz

2016. márc. 20. 22:09
 5/21 anonim ***** válasza:
el ne hidd már, a privátokon akar röhögni
2016. márc. 20. 22:32
 6/21 anonim ***** válasza:

nézz el egyszer egy ilyen helyre

kortól független ócska mind

2016. márc. 20. 23:55
 7/21 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem igaz. Nyilván több az olyan lány, de bőven akad "rendes" lány is.
2016. márc. 21. 01:07
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen szempontok alapján válogatsz bulihelyszínt, ajánlom figyelmedbe az ice beach nevű szórakozóhelyet, ahol leginkább nyáron pezseg az élet. Pesttől kicsit messzebb van, de max. 1 óra kocsival. Nekem is ismerős ajánlotta, egy életkép onnan:

[link]

Az alap, hogy a lányok többségét széttapizza mindenki kb. a videón szereplő "anyáddejópic_ádvan" színvonalon, és a lányok a 90%-át ez hidegen hagyja, de amiket ott láttam az valami kegyetlen volt számomra, pedig sokat láttam már én is.

Egy sztori a pár közül: 2 srác odamegy 2 lányhoz, fűzik kb 10!!! percig őket, elvonulnak, majd mellettem kb. fél órával később már azt beszélik, hogy milyen jól szopott a 2 csaj és most szó szerint idézek "mekkora dilik voltak ahogy a végén átsmárolták a gec_nket egymás szájába".

Ezen a bulin az nem lett leápolva, aki nem akarta. Hozzáteszem a lányok elég nagy része ránézésre 15-17 év körüli tini volt, akik tudtommal ott sem lehettek volna.

Minden történetet nem szeretnék megosztani, mert van ami BTK határait súrolta.

Nem tudom, hogy én fogtam ki egy ilyen bulit, vagy ez ott a színvonal mindig... pedig nem egy szextárskeresős vagy hasonló témájú buliként volt meghirdetve, képzelem mi mehet azokon. Már nekem volt kínos, hogy a lányok méltósága ennyire a béka segge alatt volt, ráadásul ilyen fiatalon.

2016. márc. 21. 02:41
 9/21 A kérdező kommentje:

AZ a videó cím XDDDDDDD

"DURVA Női SEGG - Megpacsoltuk a pi*sáját és torkon lőttük :-)"

Mennyi tisztelet a nő felé te jó isten mint egy szaros tárgy, ezekben tényleg 0 méltóság van :D Kíváncsi vagyok, hogy ha ezt otthon nézi/olvassa legalább egy kicsit meg-e bánta a dolgot, de amúgy kíváncsi vagyok, hogy a torkon lövésről készült-e videó. Mondjuk tényleg elég igénytelen nők lehetnek már, akik ilyen kocafejű palival is leállnak és lesz_pják a buliban, tényleg bárkire juthat ott r_banc akkor.. majd benézünk valamikor biztos érdekes hely XD kicsit messze van az a baj.

2016. márc. 21. 17:12
 10/21 anonim ***** válasza:
te jó isten kérlek csak lányom ne legyen
2016. márc. 21. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!