Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan szelídítsek meg egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szelídítsek meg egy könnyűvérű lányt?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy tudom róla, hogy ilyen, de belé szerettem és szeretném magamnak kisajátítani. :/ Nem zavar a múltja, ha a továbbiakban csak az enyém lesz. Viszont igazából még én sem hiszek ebben, mert csak 21 éves... :/ Talán, ha közelebb lenne a 30-hoz akkor esélyesebb lenne a történet. Mit gondoltok? Én amúgy szintén 21 vagyok.

2015. okt. 26. 08:38
 1/9 anonim ***** válasza:

Meg is adtad magadnak a választ.

Koránál fogva ő még kúrni fog sokakkal.

Vagy kivárod, vagy elfogadod, hogy a tortán a barátaiddal osztozol.

2015. okt. 26. 10:28
 2/9 anonim ***** válasza:

szerintem nem lehet senkit se megváltoztatni, ha ö nem akar változni

lehet h egy rövid idöre olyan lesz mintha, de szerintem nem érdemes vele kezdeni, csak benned is ott lesz folyamatosan a kérdés mi van ha megcsal

2015. okt. 26. 10:54
 3/9 anonim ***** válasza:
a ku*rva az csak ku*rva marad! főleg 21 évesen!
2015. okt. 26. 10:55
 4/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez nagyon igaz kedves 2. :/
2015. okt. 26. 10:56
 5/9 A kérdező kommentje:
Igazatok van, inkább hagyom a francba.
2015. okt. 26. 11:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Azt mondják nem az idő halad, mi változunk. Tapasztalataim alapján azonban azt tudom mondani, h kevés ember képes változni, változtatni magán, főleg jó irányba...
2015. okt. 26. 11:03
 7/9 anonim ***** válasza:

ha ő váltogatni akarja a pasikat, akkor nem fog megváltozni, csak mert te azt akarod - sőt. ha meg akarod változtatni, azzal csak elveszíted.

az sem lehetetlen, hogy csak azért könnyű vérű, mert nem találja az igazit. az is lehet, hogy pont te vagy az és ha tőled mindent megkap, amit másoknál keres, akkor megszelidül.

de azért ebben ne nagyon bízz! ha együtt vagytok, akkor vagy fogadd el, hogy olyan, amilyen, vagy próbálj olyat nyújtani neki, ami miatt nem is keresgél máshol, vagy hagyd a fenébe, mert nem neked való.

de együtt vagytok egyáltalán? össze akar egyáltalán jönni veled, vagy csak álmodozol róla a távolból? mert azzal semmire nem mész...

2015. okt. 26. 13:24
 8/9 anonim ***** válasza:

Ide csupa tini jár észt osztani?

Kérdező, ha egy csaj/nő váltogatja a partnereit, az azt jelenti, hogy még nem találta meg az igazit. Nem megalkuvó, nem elégszik meg félmegoldásokkal, ő azt a pasit keresi, aki minden tekintetben megfelel neki. Vagy akibe szerelmes lesz.

2015. okt. 28. 08:47
 9/9 anonim ***** válasza:

8-asnak!

Valószínűleg nem elégült még ki soha!

És szereti a faxot!Sosem elég!

2015. okt. 28. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!