Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ez undorító?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez undorító?

Figyelt kérdés
A barátom szerint riba * c /k* rva vagyok mivel,volt 5 egyéjszakás "kalandom".Ebből kettő véletlen jött össze és úgy,hogy én nem szerettem volna..A 3. férfi 38 éves volt,akkoriban én 18..ezt is állandóan szóvá teszi.Kifejezetten undorodik tőlem.Viszont 22 éves létemre 7 férfivel voltam,ami szerintem a korombéli lányokhoz képest átlagosnak számít.Mi a véleményetek?

2015. dec. 15. 16:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
72%
Egyaltalan nem undorito. Szerintem nem kene elitelni egy not azert mert szeret szexelni
2015. dec. 15. 16:06
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

1; NEm undorító

2; miért vagy még vele? Ha most így gondolja, később se fogja másként. Csak állandóan fel fogja hánytorgatni, és megalázkodásra késztet, h veled maradjon.... Kell ez neked?

2015. dec. 15. 16:08
 3/18 anonim ***** válasza:
50%

Semmi baj nincs ezzel.Mindenkinek volt egy éjszakása.Nem is egy! Te nem csináltál rendszert belőle! 7-férfi az nem sok.Van akinek,1-2 hónap alatt gyűlik össze ennyi!

Nem a múltba kell tekingetni!!!

Az a fontos hogy most milyen ember vagy!!!

Ha le ri..nc k...ázott akkor nem is szeret téged!!!

Keress egy olyan embert.Aki nem az előítéletekre építi az életét!!!

2015. dec. 15. 16:19
 4/18 anonim ***** válasza:
54%

ha volt pasid az alatt az 5 egyéjszakás kalad bármelyikén akkor az az undorító :D ha nem akkor semmi probléma....

kérdezd meg őt hány csajt farkalt meg elötted ha sokat befogja és akkor vicaversa :D

2015. dec. 15. 16:21
 5/18 anonim ***** válasza:
96%

"A barátom szerint riba * c /k* rva vagyok"

"Kifejezetten undorodik tőlem."

Megkérdezhetem, hogy miért vagy vele ennek ellenére?

2015. dec. 15. 16:34
 6/18 anonim ***** válasza:
96%
"A barátom szerint riba * c /k* rva vagyok .......Kifejezetten undorodik tőlem." A barátod? Áruld el mitöl a barátod? Rugd már ki sürgösen!
2015. dec. 15. 16:34
 7/18 anonim ***** válasza:
80%

"véletlen jött össze"

Jaj, ez az Ön pénisze? Bocsánat észre sem vettem, hogy rácsusszantam, szörnyen röstellem. De ha már így véletlen beleültem, akár folytathatnánk is. Na jól van már... :)

2015. dec. 15. 17:03
 8/18 anonim ***** válasza:
73%

A barátod gyökér, ilyet nőnek nem mondunk.

Nálam pedig sok a 7 férfi, főleg ha abból 5 egyéjszakás, szóval téged se kell félteni (nem szeretted volna xD, nagyon felelősségteljes lehetsz)

2015. dec. 15. 17:22
 9/18 A kérdező kommentje:

Ezek 4 éves történetek...Én ismerek borzasztó nőket is,olyanokat akik hetente válltogatják a partnereiket.Meg hogyha rangsorolnánk melyik az erkölcstelenebb?Ha valaki összejön egy estére valakivel,vagy ha nőként 2 férfival lenne egyszerre (ebből az egyik a "szerelme"..).Aztán ha gyakran járogatnának össze felmentené az illetőt?...azért ez sem mindegy.

Miért baj az,hogyha valaki tapasztalni szeretne?

2015. dec. 15. 17:38
 10/18 anonim ***** válasza:
72%
#5 Az érdekesebb kérdés, hogy a pasi miért van még vele, ha undorodik tőle?
2015. dec. 15. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!