Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez undorító?
1; NEm undorító
2; miért vagy még vele? Ha most így gondolja, később se fogja másként. Csak állandóan fel fogja hánytorgatni, és megalázkodásra késztet, h veled maradjon.... Kell ez neked?
Semmi baj nincs ezzel.Mindenkinek volt egy éjszakása.Nem is egy! Te nem csináltál rendszert belőle! 7-férfi az nem sok.Van akinek,1-2 hónap alatt gyűlik össze ennyi!
Nem a múltba kell tekingetni!!!
Az a fontos hogy most milyen ember vagy!!!
Ha le ri..nc k...ázott akkor nem is szeret téged!!!
Keress egy olyan embert.Aki nem az előítéletekre építi az életét!!!
ha volt pasid az alatt az 5 egyéjszakás kalad bármelyikén akkor az az undorító :D ha nem akkor semmi probléma....
kérdezd meg őt hány csajt farkalt meg elötted ha sokat befogja és akkor vicaversa :D
"A barátom szerint riba * c /k* rva vagyok"
"Kifejezetten undorodik tőlem."
Megkérdezhetem, hogy miért vagy vele ennek ellenére?
"véletlen jött össze"
Jaj, ez az Ön pénisze? Bocsánat észre sem vettem, hogy rácsusszantam, szörnyen röstellem. De ha már így véletlen beleültem, akár folytathatnánk is. Na jól van már... :)
A barátod gyökér, ilyet nőnek nem mondunk.
Nálam pedig sok a 7 férfi, főleg ha abból 5 egyéjszakás, szóval téged se kell félteni (nem szeretted volna xD, nagyon felelősségteljes lehetsz)
Ezek 4 éves történetek...Én ismerek borzasztó nőket is,olyanokat akik hetente válltogatják a partnereiket.Meg hogyha rangsorolnánk melyik az erkölcstelenebb?Ha valaki összejön egy estére valakivel,vagy ha nőként 2 férfival lenne egyszerre (ebből az egyik a "szerelme"..).Aztán ha gyakran járogatnának össze felmentené az illetőt?...azért ez sem mindegy.
Miért baj az,hogyha valaki tapasztalni szeretne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!