Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy átlagos/átlagon aluli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy átlagos/átlagon aluli férfinak lábfétise van, akkor az undorító, perverz, de ha egy "jópasinak", az cuki. Ugye így van, csajok?

Figyelt kérdés
Mióta kigyúrtam magam, drága ruhákban drága helyekre járok, és sokat folgalkozom a külsőmmel, azóta 1-től 1-ig minden csaj, akivel lefeküdtem tetszett a dolog. előtte gáznak találták más csajok. nem mond el ez amúgy rengeteget a nőkről?
2015. nov. 12. 21:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem! Számomra egy "jópasitól" is taszító!
2015. nov. 12. 21:27
 2/14 anonim ***** válasza:
67%
Mennyire unalmas már ez...
2015. nov. 12. 21:29
 3/14 anonim ***** válasza:
84%

Mindkét nem könnyebben elfogadja annak a hülyeségeit, aki jobban néz ki. Fiúk is, lányok is. És akkor mi van, mi ebben az újdonság? Használd ki, nézz ki jól, és tied a világ :D

Vagy akár rinyálhatsz is tovább.

F

2015. nov. 12. 21:31
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem rinyálok, csak a képmutató lányok válaszai az oldalon felbőszítettek. Ha ez így van, akkor el kéne ismerni
2015. nov. 12. 21:45
 5/14 anonim ***** válasza:
68%

Ismerjétek már be lányok!!!!!

Egy kigyúrt, lábfétises fickó lelki békére vágyik.

2015. nov. 12. 21:47
 6/14 anonim ***** válasza:
54%
Inkább beismerem.
2015. nov. 12. 22:08
 7/14 anonim ***** válasza:
6%
Képmutatás. Hát ez van.
2015. nov. 12. 22:39
 8/14 anonim ***** válasza:
87%

Nekem semmi bajom a lábfétissel, amíg engem békén hagynak vele, de ismerek egy nőt, aki hozzáment egy jópasihoz, aztán annyira nem találta cukinak a lábfétisét, hogy inkább elvált tőle.

Szerintem nem ugyan azok a nők tartják most izgatónak a fétisedet, akik azelőtt gáznak találták. Lehet, hogy mostanában már körökben forogsz, másképp ismerkedsz, nem?

2015. nov. 12. 22:51
 9/14 anonim ***** válasza:
67%

"de ismerek egy nőt, aki hozzáment egy jópasihoz, aztán annyira nem találta cukinak a lábfétisét, hogy inkább elvált tőle"

Nem lehet, hogy csak kitaláltad azt az ismerőst? :)

Csak úgy elképzelem, ahogy meséli: "Te, Juci, az én férjem olyan jópasi, szeretem is meg minden, de hát folyton nyalogatja. Nincs más megoldás, csak a válás!"

2015. nov. 12. 23:05
 10/14 anonim ***** válasza:
72%
Nem így történt. Egy ehhez hasonló anonim fórumon panaszolta el, hogy nem jó a szex otthon, és hogy válik, de hogy miért, azt ott el se merte mondani, csak priviben, mert nagyon szégyellte.
2015. nov. 12. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!