Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy átlagos/átlagon aluli férfinak lábfétise van, akkor az undorító, perverz, de ha egy "jópasinak", az cuki. Ugye így van, csajok?
Mindkét nem könnyebben elfogadja annak a hülyeségeit, aki jobban néz ki. Fiúk is, lányok is. És akkor mi van, mi ebben az újdonság? Használd ki, nézz ki jól, és tied a világ :D
Vagy akár rinyálhatsz is tovább.
F
Ismerjétek már be lányok!!!!!
Egy kigyúrt, lábfétises fickó lelki békére vágyik.
Nekem semmi bajom a lábfétissel, amíg engem békén hagynak vele, de ismerek egy nőt, aki hozzáment egy jópasihoz, aztán annyira nem találta cukinak a lábfétisét, hogy inkább elvált tőle.
Szerintem nem ugyan azok a nők tartják most izgatónak a fétisedet, akik azelőtt gáznak találták. Lehet, hogy mostanában már körökben forogsz, másképp ismerkedsz, nem?
"de ismerek egy nőt, aki hozzáment egy jópasihoz, aztán annyira nem találta cukinak a lábfétisét, hogy inkább elvált tőle"
Nem lehet, hogy csak kitaláltad azt az ismerőst? :)
Csak úgy elképzelem, ahogy meséli: "Te, Juci, az én férjem olyan jópasi, szeretem is meg minden, de hát folyton nyalogatja. Nincs más megoldás, csak a válás!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!