Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy átlagos/átlagon aluli férfinak lábfétise van, akkor az undorító, perverz, de ha egy "jópasinak", az cuki. Ugye így van, csajok?
Akkor ott nem a lábfetisizmus volt a gond.
Ha még azt mondja valaki, hogy egy kapcsolat mondjuk egy párcserés vagy hármas szex miatti érzelmi válság miatt megy tönkre, azt megértem.
Azt is, ha egy idő után a szex már nem kielégítő mindkét félnek.
De ha egy nő amiatt válik, mert a házasság után kiderült, hogy a férj "lábfétises", akkor az a házasság amúgy se ért egy fabatkát se.
Hogy nem tudta előre? Ha mégsem tudta és utólag jelezte, hogy neki nem bejövős a téma, akkor a férj miért erőltette?
Szóval ha igaz is a sztori, komolyabb gondok voltak ott, nem a lábfétis.
Egy anonim oldalon meg bárki írhat bármit. Az "ismertem egy nőt" kicsit több azért.
Most írjam azt h nem vagyok boldog? Jó érzés, h könnyebben megkapok nőket. De ettől még üres vagyok belül, ha jól mondom. De még ezerszer jobb, mint előtte.
A lábfétis nem életem központi dolga csak egy apró dolog. Számtalan fétisem van még ezen kívül. Latex, tűsarkú, bőr, domináns csajok... nade hagyjuk is. Ilyen csajt csak a fizetősök közt találsz, még akkor is, ha van kik közül válogatnod. De nem ez a baj, szóval elvagyok enélkül is egy csajjal.
A gondom az h a mai napig szeretek neten ismerkedni, ahol nyitottabb vagyok. Előfordult már, h hetekig leveleztem egy csajjal. Mikor elmondtam 1-2 vágyaimat (mivel előtte elhitette velem, h ő "perverz") akkor meg lettem vádolva h a képeimet loptam. Az ő fejében egy olyan dolog, h egy férfinek szubmisszív v fétis hajlami vannak egyszerűen nem fér meg azzal h kigyúrtam kicsit magam meg normális a fejem.
Persze amikor élőben fűzök be egy csajt, az volt már h mondta h jajjde cuki. Mintha ez cukiság lenne amúgy. Csak nyilván így próbálta helyretenni az agyában, h a csávó akivel már lefeküdt párszor, most kiderül h alternatív szexuális vágyai is vannak.
És mindez amúgy, egy olyan világban, ahol az meg tök elfogadott, h a lányok olyan könyvekre izgulnak, ahol a főhös a pénzéért cserébe megaláz egy olyan nőt, aki a valóságban nem aakarja - tulképp szexuális bűntényt követ el... na mind1..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!