Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az instantba és a morrisonsba tényleg csak könnyűvérű lányok járnak?
Én minden este dugok ha ott vagyok többx is.
H a mensi van orál.
Kedves előző, gondolom nekem intézted a kérdésed. Észrevettem, hogy ezen az oldalon mindenki csak végletekben beszél, a férfigyűlölő feminista és a buliban bárkit leszopó és bárkivel kavaró lány közt is kéne lenni valami köztes állapotnak.
Én nem bánom, hogy vannak ilyen lányok, mindenki használja őket, egészségükre, de ezekre mint tárgyakra tekintenek a férfiak, nem mint nőkre. Nézd már meg hogy beszél a lánnyal a videóban a pali, még le is anyázza, az meg csak rázza tovább a seggét, az ilyen miért érdemelne bármilyen tiszteletet is, vagy hogy nőként kezelje bárki is? :D
Azért ne legyen ilyen minden lány, mert ha valamikor feleséget és családot is szeretnétek, akkor gondolom nem az ilyen nők közül akartok választani. :D
a gödör klub is ilyen
nekem ott volt egy kalandom egy ribivel a kocsiban igaz csak kiverte meg petting volt de hallottam mástól is h nyélbe ütött ott dolgokat
de pl a krafrol is lehet ilyen dolgokat hallani néha
Ha te vagy az orbánpapázó aki úgy érzi csak ebben jó akkor a tiedre írtam.
Ki mondta, hogy bulis ribi és férfigyűlölő feminista között nincsenek még egyéb nők?
Azt írtam, hogy az utóbbi szerintem sokkal undorítóbb.
Mit nem értesz?
Szövegértelmezésed a toppon, azt mondta, hogy szélsőségekkel jössz(nem azt, hogy nincsen semmi a kettő közt szerinted), és arra, hogy te "mensi" idején pippantod a fiúkat (bár valami troll kisfiúcska lehetsz sztem) arra még nem mentség, hogy vannak férfigyűlölő feministák. Mit nem értesz?
Ez olyan mintha beszólnál a zsebtolvajnak, ő meg a gyilkosokkal példálózna, hogy az rosszabb.
Amúgy meg ne offolj.
ne offoljatok és veszekedjetek, jelentettem mindenkit
aki normálisan válaszolt és írt helyeket, sztorikat annak köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!