Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prosti vagy egyéjszakás kaland?
Prostival csinálnátok vagy egy szórakozóhelyen megismert lánnyal még az ismerkedés estéjén?
Pls érvelés/ellenérveléssel+kort és nemet is légyszi
Előre is köszi a hasznos válaszokat:)
Egyértelműen az utóbbi :D
Szexkapcsolata, egyéjszakás kalandja a többségnek már volt(tudom, most írnak majd a kivételek, akik 20 évesen csókolóztak először szerelemből), prostihoz meg csak végszükség esetén megy az ember, le is nézik az ilyeneket a lányok. Szexkapcsolatra általában meg nem mondanak semmit, ha normális keretek közt tartotta az ügyeit az illető.
Az igaz, hogy a többségnek már volt szexkapcsolata, de olyannal akit ismer. A kérdező szerintem vadidegenre gondolt.
Egyébként így is az egyéjszakást választanám, sokkal izgatóbb számomra a diszkóban kavarni egy számomra tetsző lánnyal majd felvinni magamhoz, és becsiccsentve szexelni,
Hallottam olyat is, hogy valaki egyszer egy szűz lányt kifogott így, kicsit lepődött meg a tag.... :D
Sokkal jobb mint egy prostihoz felmenni aki a lové miatt üzletszerűen szétteszi neked a lábad, és te vagy a 10. aznap...
*lábát
bár lehet a te lábad is szétteszi, ha ez az igényed :DDD
Mára már az igényesebbet nem fogadnak napi 3-nál több vendéget, direkt azért, mert rámennek az élményszerű érzésre, nehogy futószalag effektus legyen.
Attól függ srác, hogy nézel ki és megvan e a lehengerlő dumád. Ezen a kettőn múlik, hogy meg tudod e fektetni a ribiket a szórakozóhelyen. Az meg ismét csak hatalmas tévedés, hogy a lakásos örömlányokat csak végszükség esetén látogatják a férfiak. Ha minden feleség tudná, hogy a drága férj igénybe vesz rutinszerűen félévente egy-egy ilyen szolgáltatást, tömeges válások lennének.:D
Hihetetlen mennyi prostifüggő van ezen az oldalon.
Azt ne mondd nekem, hogy 3 vendéget fogad, ezzel kb 30 ezret keres, egy középkategóriás fodrász többet keres, ha levág 5 női hajat egy nap.
Csak szerencsétlenek járnak ilyen nőkhöz, ez tény.
Igaz, hogy az AIDS már ritka az ilyen lányoknál, de kérdezz meg egy bőr- és nemibeteg gondozóban dolgozó orvost, hány gonorrheás meg chlamydiás férfi megy oda az ilyen "igényes" rosszlányokon hirdető lányok után hozzájuk.
ma 19:05
Akkor már legalább valami gubacsi útról felszedett, szutykos cigány k#rva legyen :D Nagy kockázat mellet nagy a nyereség :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!