Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Prosti vagy egyéjszakás kaland?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prosti vagy egyéjszakás kaland?

Figyelt kérdés

Prostival csinálnátok vagy egy szórakozóhelyen megismert lánnyal még az ismerkedés estéjén?

Pls érvelés/ellenérveléssel+kort és nemet is légyszi

Előre is köszi a hasznos válaszokat:)

2016. ápr. 15. 17:48
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Még sosem voltam prostinál, csak tájékozódtam a témában. Igen, napi 3 vendéggel, úgy hogy hétvégén nem dolgozik a csaj, és tiszta haszonnal számolunk, nem kell a felét odaadnia az államnak, most hadd ne kelljen leírnom ha csak 5 évet így dolgozik 20 éves korától, simán összehoz egy családi házra és autóra valót. A szerencsétlenek fel se merik hívni őket, nemhogy elmenni hozzájuk. Ez az elit réteg szórakozása meg az említett ellaposodott házasságban tengődő férfiaké. De nyugodtan magyarázd csak a hülyeséged, nem különösebben zavar.
2016. ápr. 15. 21:38
 12/33 anonim ***** válasza:
Mert a fodrászok rendesen adóznak? Látom te is valami alternatív univerzumban élsz, prostifüggő hülyegyerek.
2016. ápr. 15. 21:42
 13/33 anonim ***** válasza:

Ezek a szerencsétlenek még megmagyarázzák mekkora elit munka, hogy mindenféle jöttment surmó végigkúrja őket, lenullázzák a méltóságukat, a lelki állapotuk 0, drogoznak, hogy bírják.

Ajánlom figyelmedbe a 444-es riportot erről, ha ekkora jó munkának hiszed.

A nemi betegséget meg terjesztik mint a szart, ez tény, meg lehet nézni a kimutatásokat. Vagy beszélj egy bőrgyógyásszal.

Elit szórakozása... szaros, 10 ezer forintért panelban dolgozó ringyók, és csak napi 3 csajt vállalnak be... amikor 90%-nál ki van írva, hogy ketten is lehet menni egyszerre.. jól van élj csak az álomvilágodban..

Smárolgasd csak a prostidat, akinek előtte valami cigány segédmunkás élvezgetett a szájába.

2016. ápr. 15. 21:46
 14/33 anonim ***** válasza:
* 3 pasit
2016. ápr. 15. 21:46
 15/33 anonim ***** válasza:

"Még sosem voltam prostinál, csak tájékozódtam a témában. "

Ja értem, tehát semmi élettapasztalatod etéren, de te tudod, hogy ő tőlük nem lehet semmit elkapni, meg ők igényesek, mert a ZINTERNETEN azt írták és te azt elolvastad ezáltal szakértő vagy.

2016. ápr. 15. 21:49
 16/33 anonim ***** válasza:
84%
Mutasd már meg kérlek hol írtam, hogy nem lehet tőlük elkapni semmit. Ja hogy sehol. Itt be is fejeztem, felőlem aztán nézegessétek a 444.hu-t, nyilván egy ilyen oldalon releváns adatokat közölnek.:DD Miért nem egyből a mindenegybenblog-ra hivatkozol?:D
2016. ápr. 15. 23:09
 17/33 anonim ***** válasza:
16%
Mi a bajod a 444-el? Orbán azt mondta neked, hogy nem hiteles? :D Több Németországban, Magyarországon dolgozó prostituáltal készítettek videóriportot, elmondják, hogy pokol az életük stb.. kell annál hivatalosabb forrás? de biztos neked van igazad, elit emberek járnak hozzájuk, napi 2-3 darab, és amúgy is álom munka.
2016. ápr. 15. 23:33
 18/33 anonim ***** válasza:
Én is iderittyentek neked két-három riportot, végére odaírom a forrást és a 85-ös iq-dal az életbe nem mondod meg, hogy puszta fikció a komplett írás. Kb. ennyit érnek azok a tartalmak is, amiket olvasol ezeken a szennyoldalakon. A többi hülyeséget, amit leírtál, megint csak nem én mondtam, hanem te tolod, mint egy papagáj. Az ilyen indexen és 444-en szocializálódott embereknek még mindig az a téveszméjük, hogy az összes örömlány drogozik és egymás után mennek hozzájuk tíz ezerért/óra a kancigányok. Nem mondom, hogy nincs ilyen, de ha a testhez ész is társul, simán kialakít a csaj egy "hűséges", megbízható ügyfélkört, igényes emberekkel. De ti csak az előbbit szajkózzátok, az érem másik oldalát már nem akarjátok látni, mint az emberek általában. Inkább bátorítjátok arra a srácot, hogy egy disco klotyójában húzzon meg egy részeg, befüvezett luvnyát, akit minden buliban más szopat le. Ezt hívják szűk látókörűségnek.
2016. ápr. 15. 23:58
 19/33 anonim ***** válasza:

Ez a többség, te aluliskolázott paraszt, akihez sorba járnak a kuncsaftok, nem az, aki 1-2-t bevállal. Írtad, hogy csak interneten olvastál róla, nem is beszéltél soha prostival, akkor mi a fas_t okoskodsz?

Vagy miért érzed ennyire szívügyednek a prostituáltak kimosdatását, hogy ők valami teljesen normális, és alig undorító szakmát űző emberek? Valaki az a családban?

Hol írjanak a prostituáltakról, a magyar nemzetben?

Vagy az ilyen agyhalott birkák mit szoktak olvasni, honnan tájékozódnak? Áruld már el.

Origótól elkezdve a HVG-ig minden alkalmazást feltettem a telefonomra, ne aggódj amiatt, hogy szűklátókörűen tájékozódok.

Amiről te beszélsz, az szinte már áthajlik a sugar daddy kapcsolatokba, egyáltalán nincs köze a prostitúcióhoz, hogy valaki tart 2-3 fizetős szeretőt, ne beszélj már hülyeségeket.

A prostitúció az olyan, mint egy fodrász, akit bárki felhívhat és bárki bejelentkezhet hozzá. A rosszlányokon meg a beszámolókon dolgozó lányok rohadtul nem 2-3 embert ápolnak le egy nap, kiba_zott sötét vagy, ha te ezt elhiszed.

Ha Corvinusos hallgató vagy(mondjuk ezt kétlem), akkor ülj be a könyvtárba, és olvass el egy két prostitúcióról szóló szakdolgozatot. Szociológusok írtak párat, múltkor ezeket olvastuk poénból, és a szakdolgozatoknak általában kötelező eleme a kutatás/kérdőívezés/interjúztatás, ott sem azt lehet olvasni, hogy mekkora király, kúrogat 2 atom elit pasi és teli vagyok pénzzel. Ugyanúgy megjelennek az árnyoldalak, a lelki nyomor, hogy szinte biztos, hogy sose lesz gyerekük, a drog, a kilátástalanság. De biztosan megint neked van igazad.

"Inkább bátorítjátok arra a srácot, hogy egy disco klotyójában húzzon meg egy részeg, befüvezett luvnyát, akit minden buliban más szopat le. "

És te mire bátorítod? Most komolyan ezt akarod felhozni érvnek, hogy minden bulin mást szop le? Amikor te a prostit ajánlod, aki naponta 5-10 fa_zt leszop? :DDDD Egy lány egy hónapban elmegy párszor bulizni, még ha tényleg nagy r_banc, és minden bulin szop (bár megsúgom, ilyen alig van), akkor is a tizedét szopják le annak, amit egy prostituált leszop. Befüvezett? A prostituáltak lövik magukat, hogy bírják ezt a munkát te szerencsétlen. Ki mondta, hogy klotyóban dugja meg? Ez is akkora közhely, amit azok szajkóznak, akik sose szedtek fel lányt. :D Nem beszélve arról, hogy sokszor valaki egy ismerősével melegedik össze egy bulin ittasabb állapotban, és utána megtörténik a szex valamelyiküknél, tehát a lány egyáltalán nem ribi a lány. Vagy az is megeshet, hogy amúgy egy teljesen normális lánnyal kavarsz, aki alig, vagy még egyáltalán nem csinált ilyet. Hallottam már ilyenről is, akár hiszed, akár nem. Te az ilyeneket hogy hasonlítod a hivatásos K_rvákhoz? Normális vagy? :DD

De ha ennyire szerencsétlen és ronda vagy, hogy nem tudsz felszedni valakit egy szaros morrisonsból sem, akkor nem bántalak. :D

2016. ápr. 16. 00:34
 20/33 anonim ***** válasza:
Ejj ejj, látom nagyon kiborultál, mit próbálsz ellensúlyozni?:D A sértegetésen kívül más még mindig nem megy. A végzettségem miatt meg nem kell aggódnod, magasabb, mint amilyen neked valaha lesz. :D Viszont tényleg lépek, a hülyékből is fennáll a túladagolás veszélye. További jó pocskondiázást.:D
2016. ápr. 16. 00:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!