Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nézik le sokan az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézik le sokan az asszexuálisokat?

Figyelt kérdés
Egyébként én soha nem szoktam ítélkezni és lenézni azokat az embereket akik szeretik a szexet.

2016. ápr. 5. 14:45
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Pont ahogy mondod, sorstársam. :D
2016. ápr. 5. 17:17
 22/33 anonim ***** válasza:
Néha ên is szìvesen lennék asszexuàlis, ìgy legalàbb nem kìvànnàm napi szinten...
2016. ápr. 5. 17:56
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

én demiszexuális vagyok tehát képes vagyok szexuális életet élni azzal akit szeretek de nem tartom fontosnak a szexet, akár szex nélkül is ellennék akármeddig. kicsit nehéz is néha mert elég kevés a libidóm, a barátomnak meg szüksége van a kielégülésre de ő elfogadja,hogy nem mindig van kedvem. nem hiszem, hogy tudatosult benne,hogy én félig aszexuális vagyok. nem is nagyon szoktam reklámozni, nem sokan tudják. nálam a helyzet is más,hiszen nem olyan feltünő (mivel élek szexuális életet). amúgy szerintem az érzelmi intelligencia nem függ össze a szexualitással.. a gyerekeket pedig nem szeretem szóval egyáltalán nem vagyok biztos benne,hogy akarok-e a jövőben. egyre többször gondolkozok ezen de egyszerűen döntésképtelen vagyok.

valószínüleg azért "nézik le" az aszexuálisokat mert ez nem szokásos és az emberek mindent lenéznek ami kicsit is eltér a normálistól.

2016. ápr. 5. 18:09
 24/33 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem kivánod a szexet az szerintem baj.nyilván lehet élni szex nélkül,de minek? Házasság család kilöve.
2016. ápr. 5. 18:10
 25/33 anonim ***** válasza:
81%
Kedves utolsó! A saját kérdésedet, hogy miért érdemes élni, Te már meg is válaszoltad. Nálad a lista nem túl hosszú, szerintem ez a szomorú. Számomra így nincs értelme élni: készen kapott válaszokkal és lehetőségekkel, ahelyett, hogy felfedezném magamban az erőt a saját világom megteremtéséhez. Család és házasság: pont ezek szerepelnek a fontossági listám legalján....ízlések és pofonok. :D
2016. ápr. 5. 18:20
 26/33 anonim ***** válasza:
96%
Nekem azt mondták, hogy beteg vagyok és, hogy nem tudom élvezni az ellenkező nemmel való együttlétet. Nem értek ezzel egyet. Szerintem mi aszexuálisuk jobban tudjuk értékelni az emberi kapcsolatokat.
2016. ápr. 5. 18:40
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem beteges dolog, ha valaki beleszól a másik szexuális életébe. Most mégis milyen indíttatásból teszi? Elképzeli, hogy a másiknak milyen jól állna a szex vagy hogy? Én is ismerek aszexuális férfit, sőt, horribile dictu (irónia), meleget is. Pont nem érdekel, hogy mivel foglalkozik a MAGÁNéletében, ugyanis az csak rá tartozik. Egyébként meg az illető aszexuális férfi összeszedettebb és teljesebb életet él, mint sok szexuálisan aktív társa; jó munkahely, kocsi, utazások külföldre, aktív társasági élet. Nem egyszer állt már ki mellettem vagy amellett, akit igaztalanul bántottak. Szóval nem szabad törődni azzal, aki támadja a másikat a szexualitása miatt! Ha neked, nektek úgy tetszik, akkor senki nem kötelezhet rá titeket a nemi életre. Ettől még teljesen hasznos tagjai lehettek a társadalomnak, sőt, ahogy a példa is mutatja, akár jobbak is. Nem a szex léte vagy nem léte a fokmérője egy ember értékének.
2016. ápr. 6. 07:00
 28/33 anonim ***** válasza:
0%

Volt itt egyszer egy aszexuális válaszoló aki kb mindenféle primitív ösztönlénynek lehordta a normális embereket.

Na az ilyen köcsögöket le is nézem.

2016. ápr. 7. 13:03
 29/33 A kérdező kommentje:

Én viszont egyáltalán nem nézem le a normális embereket.

És az ilyen asszexuálisokat én is elítélem.

2016. ápr. 7. 13:29
 30/33 anonim ***** válasza:
0%
Mert egy szar vagy.
2016. ápr. 7. 13:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!