Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik le sokan az asszexuálisokat?
Amíg meg nem kérdezted, nem is tudtam hogy lenézik őket.
"Mondjuk én egyedül is jól elvagyok, szóval én nem nagyon vágyok más emberek társaságára."
Akkor akár nem is kéne itt reklámoznod magad. Legyél csak el egyedül továbbra is!
Nem értem miért kell ilyen agresszívnek lenned, de ez is egy vélemény és elfogadom.
És azért írtam ki a kérdést, mert kívancsi vagyok mások véleményére.
Sajnos én így születtem, ez van és nekem ez számít normálisnak és ha mondjuk egészséges ember lennék akkor sem akarnék gyereket,családot.
Ebben a rövid életben én csak magamnak akarok élni.
Valószínűleg az érzelmi intelligencia hiánya miatt néznek le minket. Bár én se nagyon értem. Én sem próbálok meg ledumálni másokat a szexről, így többnyire értetlenül állok azon szituációk előtt, amikor engem próbálnak "megtéríteni".
Ami pedig az érzelmeket illeti kedves 16-os, az ismerőseim bevallása szerint nálam érzelmesebb emberrel még nem találkoztak. Ez is egy téves sztereotípia, hogy az aszexuális emberek megkeseredettek és magányosak. Én vagyok rá az élő példa. Mindent élvezek, ami csak szembejön velem az életben - kivéve a szexet. Ezzel szemben ismertem olyan aktív nemi életet élő embert, aki maga volt a csődtömeg. Állandóan kapcsolatban élt, de az érzelmi szintje egy fadarabéval volt egyenlő. Egyetlen érzelmet tudott produkálni: a rettegést. Félt mindentől, leginkább saját magától, ezért nem akart soha magára maradni.
Továbbá nem tudom, hogy milyen módon tudnak felülmúlni engem azok az aktív nemi életet élő emberek, akik egy véletlen terhesség esetében csak arra tudnak gondolni, hogy megszabaduljanak egy új élettől, ahelyett, hogy a lelkiismeretükre hallgatnának. Ezek az emberek bizonyára nagyon érzékenyek lehetnek.
14-esre gondoltam!!! Bocss 16-os!! :D
Előző voltam!(19-es)
És ige, kedved Kérdező, pont ez az a pont, amin sokan nem képesek túllendülni. Nem azon van a hangsúly, hogy az aszexuális ember nem élvezi a szexet, hanem hogy nem is érez rá késztetést. Egyszerűen nem szerepel az aktivitásai között. Ez van, ezt dobta a gép!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!