Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik le sokan az asszexuálisokat?
Éns sosem értettem miért baj az ha én nem kívánom a szexet!
Soha nem reklámoztam hogy aszexuális vagyok nem szoktam hirdetni de ha valaki megtudja akkor annak vagy az a vége hogy vége a barátságnak/haverságnak vagy minden áron belém akarják dumálni hogy ez csak hülyeség és csak probáljam ki...
A lényeg hogy sosem értettem és nem is fogom érteni ez miért fáj nekik!
Bele kell törödni!
Pontosan!
Én soha nem szoktam az ismerőseimnek mondani, hogy milyen rossz és bűnős dolog a szex és én szívesen meghallgatom, hogy ha ilyesmi témáról van szó.
Szerencsére soha nem szoktak beszólni nekem.
#2.vagyok
Tény és való hogy nem mindenapi dolog hogy emiatt beszologatnak de létezik ilyen és sok embernek böki a csőrét és nem tudja megérteni!
Amúgy szerencsére az én barátaim is megértik!;)
Tisztában vagyok vele, hogy a mai világban nagyon fontos és felkapott téma a szex és ezzel nincs is semmi bajom, engem úgysem érdekel az egész téma.
És tényleg, jobb lenne, hogyha az emberek egy kicsit megértőbbek és toleránsabbak lennének.
Én nagyon irigylem az asszexuálisokat...
18f
Jól látod a helyzetett itt az a baj hogy tulságosan is benne van a mindenapi életben a szex és emiatt sokan nem értik milyen az amikor valaki nem él ezzel!
Hisz akkor milyen a párkapcsolat hogyan vezeti le a feszültséget?mirol beszelget?stb.
Pedig egy kapcsolat állhat minimális intimitásból is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!