Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy izmosabb nőre miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy izmosabb nőre miért mondják sokan hogy férfias?

Figyelt kérdés
Komolyan nem értem ezt, mert ha nem szálkás nagyon, akkor a több izom csak több kerek formát jelent, persze nem egy profi női tetsépítőre gondolok...
2016. márc. 20. 21:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
ki mondja? én nem
2016. márc. 20. 21:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát amíg csak izmosabb az átlagnál és ettől kerek feneke van és feszesebb melle, az tetszik. Sőt! 1-2 ilyen fitnesses csaj ismerősöm van és rohadtul bejönnek, pedig van amelyik kétszer annyi idős mint én. Viszont mikor rendesen kigyúrt karja van, meg úgy izmos mint egy férfi az undorító számomra.
2016. márc. 20. 22:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Sajnos én is tapasztaltam, hogy a legtöbb pasinak csak a kis, vékony, törékeny lányok jönnek be. A nőiességet a gyengeséggel azonosítják.

Én kiskorom óta kézilabdázom, pár éve harcművészetre is járok, és a legtöbb fiútól csak a fanyalgást meg a beszólogatást kapom, hogy mégis hogy néz ki, hogy egy lánynak izmos a válla, vastag a lába, kockás a hasa, kérges a talpa stb.

Nem tudom, hogy alapból ilyen idegenkedést vált ki ez belőlük, vagy csak a társadalmi normák hatására gondolkodnak így.

L17

2016. márc. 21. 11:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Reflexből mondják, mert ha csak annyit látnak, hogy nő, és izom, akkor tudják, hogy arra negatívan kell reagálniuk. Ez abból látszik, hogy szinte szóról szóra ugyanazokat mondják (saját gondolat nuku), és hogy vékonyka fitensszes lányokra is rámondják, amihez látássérültnek kell lenni, ha valóban a kép alapján mondanák.
2016. márc. 21. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!