Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz lenne ezt kimondani a szexpartneremnek?
Figyelt kérdés
Szexelnénk és miközben magàhoz hùz kimondanànàm,hogy szeretlek.Tudom,hogy ő ùgyse viszonoznà,mert nős. Meg köztünk tényleg CSAK SZEX van. De én többet érzek irànta.
Mit szólna ,ha megtudnà ezt?
Szerintetek dobna miatta?
Vagy mit csinàlna mit gondolna?
2016. márc. 29. 00:03
11/13 anonim válasza:
Ha ràm hallgatsz, keresel valaki olyat akin nem kellene osztozkodi más növel. Tudom hogy most ez durván hangzik mert ugye amikor szerelmesek vagyunk akkor olyan mintha más ember nem is létezne rajta kivül dehát most öszintén szerintem 6 év alatt már lett volna ideje elhagyni a párjàt miattad hogyha ezt akarná. De te tudod,a te életed. csak aztán a végén nehogy megbánd az elvesztegetett éveket ami alatt arra vártál hogy majd egyszer csak egyedül a tiéd lesz miközben ö végig tudta hogy csak szexre kellesz.Amugy kíváncsi lennék hogy mit szólnál ha épp a te férjed csalna éveken keresztül, de hát ugye nem ez volt a kérdés....te csak mondogasd neki hogy szereted..aztán majd egy nap remélhetöleg észhez térsz
12/13 anonim válasza:
Vicces, amikor a tárgyak használni akarják a tulajdonosuk...
13/13 anonim válasza:
Ha ilyen régóta vagytok partnerek, akkor biztosan éreztek egymás iránt valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!