Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz lenne ezt kimondani a szexpartneremnek?
Figyelt kérdés
Szexelnénk és miközben magàhoz hùz kimondanànàm,hogy szeretlek.Tudom,hogy ő ùgyse viszonoznà,mert nős. Meg köztünk tényleg CSAK SZEX van. De én többet érzek irànta.
Mit szólna ,ha megtudnà ezt?
Szerintetek dobna miatta?
Vagy mit csinàlna mit gondolna?
2016. márc. 29. 00:03
3/13 A kérdező kommentje:
Màr kb 6 éve van viszonyunk
2016. márc. 29. 00:07
5/13 anonim válasza:
Szexre jó vagy, szóval édes mindegy, hogy mit mondasz. Mondd, ha neked jól esik.
6/13 anonim válasza:
6eve kavartok es o nos? Hát neked is csak gratulálni tudok.
7/13 anonim válasza:
Szerintem gondolkodj el egy másik kapcsolaton, mert ez csak rosszabb lesz, ha egyre jobban szereted.
24f
8/13 anonim válasza:
6 év után?
A férfi is ember. Csak azért írom, mert ezt sok nő nem akarja tudomásul venni.
Ha nem szeretne, akkor már rég nem lenne csak veled. Elválni akkor sem fog, de tuti, hogy ő is szeret téged. Nyugodtan mondjad neki, nem fog elfutni, vagy kidobni. Csak ne várd tőle, hogy elváljon miattad, ha kisgyerekei vannak.
9/13 anonim válasza:
6 éve? Hát ez azért szomorú.. Mondd csak neki nyugodtan, hogy szereted.nem fog elfutni emiatt. Miert is tennè amikor talált valaki olyat aki 6 éve megelégszik a második hellyel..
10/13 A kérdező kommentje:
De én pontosan azt akarom,hogy elvàljon és enyém legyen végre. Bàr nem tudnék benne bìzni
2016. márc. 29. 06:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!