Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért rettegek kimondani?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért rettegek kimondani?

Figyelt kérdés

Két hónapja vagyok együtt a barátommal. Nagyon fontos nekem, ő minden gondolatom, ha vele vagyok egyszerűen megáll az idő, mellette önmagam lehetek. Nagyon szeretem, imádom minden porcikáját, minden rezdülését. Mégis, rettegek kimondani a bűvös szót: Szeretlek! Nem tudom ez miért van. Sosem voltak ennyire erős érzéseim egy fiú irányába sem. Ő a mindenem. Mégsem vagyok képes eléállni és azt mondani hogy szeretlek. Nem megy. :(

Szörnyen érzem magam miatta, ő rengetegszer mondta már nekem. És azt mondta, hogy ő nem akar sürgetni, majd mondom ha úgy érzem. Erre én... Ezt érzem, mégsem mondom.

Szerintetek mi lehet az oka?

18L 20F

2016. febr. 2. 19:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de megértelek. Másfél év alatt ha kétszer mondtam ki. Gondolni gondoltam többször is, meg írni is írtam, bár az is elég idegen volt. Én inkább nonverbálisan fejezem ki magam ilyen téren, meg mondtam neki hogy az hogy nem mondom nem azt jelenti hogy nem úgy van, csak nekem nehéz kimondani. 18l
2016. febr. 2. 19:57
 2/6 anonim ***** válasza:

Teljesen megertelek en is igy vagyok ezzel.

Sot neked mar elorehaladas az,hogy viszont taplalsz eros erzelmeket iranta.

En viszont keptelen vagyok olyan hamar beleszeretni valakibe ismerkedeskor.Egyszeruen mar irrital mikor az illeto par nap/het utan mar azt hajtogatja,hogy szeret es komolyan latszik is a viselkedesen. En meg egyszeruen nem tudok ilyen konnyen bele szeretni valakibe.Teny,hogy nem voltam meg szerelmes. Ezert a szeretlek szoval sem dobalozom ugy mint masok a sziaval.

2016. febr. 2. 19:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Védekező mechanizmus. Én életem szerelmének soha nem mondtam a szemébe, hogy szeretem. Telefonon néha, írni írtam néha, de szóban egyszer sem. Féltem, hogy ha annál is jobban kiadom az érzéseimet, mint amennyire látszik rajtam, még jobban tud bántani.
2016. febr. 2. 20:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Nevezhetjük védekező mechanizmusnak is, de talán a mélyérzésű, analitikus hajlamú emberek sajátja, akik tudják, hogy semmi sem 100 %, mindig van egy kis fenntartás, egy kis különállás, márpedig az ember hajlamos a szeretlek-et 100%-nak gondolni, holott csak 99%.
2016. febr. 2. 21:05
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Talán mert egy kisfiúval vagy együtt. Akit nem is lehet szeretni.
2016. febr. 2. 21:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Természetes. Két hónap nem olyan sok idő, majd lesz olyan áttörő, bensőséges pillanat remélhetőleg, amikor te is ki tudod mondani. Addig meg használj szinonimákat, meg fejezd ki, ahogy tudod.
2016. febr. 3. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!