Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Butákkal vagyok körülvéve,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Butákkal vagyok körülvéve, vagy bennem van a hiba?

Figyelt kérdés

A barátnőim/lány haverjaim állandóan arról beszélnek, hogy hogyan szexelnek a barátjukkal, mindenféle részleteket megosztogatnak úgy, hogy én rohadtul nem kérdeztem. A másik szokásuk meg az, hogy elordibálják magukat, hogy szexelni akarnak, "kanosak", és akkor engem faggatnak, hogy én nem vagyok-e az, milyen a szexuális életem. Nem elég, hogy semmi közük nincs hozzá, még a sajátjukat is kéretlenül az orrom alá dörgölik. Kb fél éve szexeltem utoljára, amikor azt elárultam nekik, hogy békényhagyjanak, teljesen ledöbbentek. Mintha nem lennék ember. Nem értették egyszerűen, nem túlzok. Mert hogy ők nem bírnák ki. Hát én kibírom. Van jobb dolgom is. Persze nyilván jó dolog, én is nagyon szerettem csinálni, amikor kapcsolatban voltam, de most nincs kivel, így elfoglalom magam és nem azon kattog az agyam egész nap, mint nekik. Komolyan mondom néha úgy érzem, hogy állatokkal vagyok körülvéve, elképesztően primitívnek látom őket ilyenkor, és a kedvem is elmegy tőlük, pedig amúgy jópofa emberek. És különben is, akkor sem beszélnék róla, ha lenne szexuális életem, úgyhogy nem is értem, egyáltalán hogy van p#fájuk rákérdezni. Csak én vagyok ennyire érzékeny a magánéletre, vagy ők a hülyék? Nektek mi a véleményetek erről?

19L

2016. márc. 26. 16:11
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Hidd el ők a hülyék és nem te. Nagyon jól teszed h nem számolsz be nekik mindenről. Egy nőnek legyen tartása és ne legyen közönséges 21/l
2016. márc. 26. 16:19
 2/8 A kérdező kommentje:
A középiskolai barátaim nagyon nem ilyenek voltak, ők tiszteletben tartották, hogy ez csakis az én dolgom meg a barátomé. Sosem faggatóztak. Ezért is nagyon szokatlan ez az új társaság, amikor először rákérdeztek, én csak néztem. Amikor azt mondtam, hogy magánügy, kitalálták, hogy biztos szűz vagyok. :D Amihez szintén ugyanannyi közük lenne. Hihetetlenül fura helyzetek ezek.
2016. márc. 26. 16:26
 3/8 anonim ***** válasza:
71%

Ez nem a buta jellem jele és nem is primitív. Sok mindent lehet mondani rá egyébként... szabados, liberális, obszcén, erkölcstelen, trágár, illemtelen, közönséges. De nem primitív.

Tény, hogy a szexualitásunk részben ösztön. Sőt az alapérzelmeink ösztönökön alapulnak. Például a félelem.

Ugyan olyan része ez is a jellemünknek.

Az, ha te nem mersz vagy nem akarsz erről beszélni és zavar a viselkedésük egy más kérdés. Szerintem mondd el ezt nekik és jó eséllyel meg fogják érteni.

A személyes véleményem az, hogy ezeknek az elkerülésével egy fontos eseményt hagysz ki az életedből és a személyiséged fejlődéséből.

2016. márc. 26. 16:32
 4/8 A kérdező kommentje:
Az utolsó mondatot kifejtenéd?
2016. márc. 26. 16:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az átlagnál magasabb az IQ-m, és nagyon szeretem a szexet; nem kényelmetlen erről beszélnem. Ez nem butaság kérdése...
2016. márc. 26. 16:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Átérzem a helyzetedet kérdező. Nekem is vannak ilyen ismerőseim. Folyton csak ezen jár az agyuk és mindig erről beszélnek, más nem forog a fejükben, mindig szerepeltetik magukat ebben a témában.

Van barátom és szexuális életem, de nem érzem úgy, hogy ki kéne tálalnom ezt másoknak. Ettől több lesz valaki, menőbb lesz?

Ja és általában azok beszélnek róla sokat, akiknek üres az életük és más témát nem találnak, vagy akiknek nincs is szexuális életük.

2016. márc. 26. 17:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Persze, kifejtem.

Sok élményt segít feldolgozni a kimondott szó. Ennek ereje, hatása van. Egészen más kimondani vagy leírni valamit, mint gondolni. Ha kimondod, vállalnod is kell az érzelmeid és a szavaid következményét.

Térjünk el egy percre a szexualitástól.

Vegyünk alapul egy érzelmi traumát. Mit kezd ezzel egy pszichoterapeuta? Beszéltetni fog róla. Ez már önmagában is a folyamat része. Közben tudatosítod, okokat, miérteket keresel és haladsz a megoldás felé.

A többiekkel való megbeszélés kontextusba is helyezi a cselekvéseid. Lehetőséget ad átértékelni. Hasonlítani. A hasonlítgatás az egyik legalapvetőbb gondolkodási sémánk.

Persze nem állítom, hogy így nem élhetsz teljes életet. Csak a saját dolgod nehezíted, a párodat is nehezebben értheted majd meg.

Végül ismét egy szintén szigorúan személyes vélemény. Szerintem egy hiteles felnőtt nem jön zavarba, ha szóba kerül a szex.

2016. márc. 26. 17:10
 8/8 anonim ***** válasza:
én sem osztanám meg a szexuális életem barátokkal.. nem rájuk tartozik, ez magánügy és senkinek semmi köze hozzá
2016. márc. 26. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!