Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves fiúk! Ti miért néztek meg nőket, miközben mellettetek van a barátnőtök?
Eddig èn is úgy vèlekedtem ahogy a kèrdező, de vègig olvastam az összes kommentet ès rá kellett, hogy jöjjek, hogy a pasik igenis megnèzik az utcán a csajokat egèszsèges szinten ès ez a normális.
A barátom pèldául megjegyezte a hetekben, hogy xy-nak sötètebb a haja ès milyen jól áll neki, rá egy hètre megjegyezte, hogy mostanában látszik, hogy törődik magával, ápolt, igènyes, mindig szèpen megcsinálja a haját. Szóval akkor nem èrtettem mièrt pont nekem mondja ezeket. Meg elmentünk kávèzni a barátommal ès mèg vagy 4 fiú haverjával ès mellettünk az ablak padlótól, plafonig tartott. Egy rövid szoknyás lány sètált el arra ès az összes fiú ès a barátom is a lányt nèzte vègig ahogy ment be, csengetett, mert ott egy szoli volt, ahova ment. Èn kicsit kellemetlenül èreztem magamat, mert most kezdjem el èn is nèzni?xd Úgyhogy addig inkább a cukrot tettem a kávèmba. De ez nem nagy dolog szerintem sem.
Volt már olyan is, hogy a barátom más lányt hívott el, gyakorta kávèzni ès kfc-zni ès kiis fizette neki. Ez nagyon agasztott akkor. Most már úgy vagyok vele, hogy az ő pènze fogyott vele csak hagy hívja nem èrdekes.
Mi 2 ève vagyunk együtt.
Jaj hagyjuk már ezt a frigid, fapina szöveget.
Egy bögyös, darázsderekú, csücsöri sunát fogadjuk, hogy egy ideig te is pásztázod... Elkezded méregetni...
Most ezen mit kell kiakadni ?
Amúgy meg, csak a nője vagy, nem az anyja, tesója, csak a nője.
Nőből lehet akármennyi az embernek, testvére, anyja csak egy, ismered a mondást ? ;)
Vagy ha ennyire zavar, öltözzél Te ki úgy, hogy ne tudja levenni rólad a szemét ;) XD
előző vagyok.
Vagy ha annyira zavar, markolásszad meg az urad seggét, majd rád figyel ;) xD
Ha meg nem, légy merészebb xD
Vagy fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!