Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kedves fiúk! Ti miért néztek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves fiúk! Ti miért néztek meg nőket, miközben mellettetek van a barátnőtök?

Figyelt kérdés
tisztelet a kivételnek(!!!!), de az a tapasztalatom, hogy néhány férfi akkor is megnéz, mikor ott van mellette a párja, illetve nekem is volt, hogy a páromnak majdnem kiesett a szeme, úgy nézett meg egy nőt, miközben az én kezemet fogta (...). Úgy tudom, hogy a férfiak nagy része ilyenkor elképzeli bizonyos szexuális szituációban a nő(ke)t.. csak szeretném megérteni, hogy miért csináljátok ezt, illetve legalább akkor, mikor oldalatokon párotokkal sétáltok a romantikus napsütésben, miért kell ilyesmivel lehangolnotok a partnereteket?

2016. márc. 12. 15:21
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 A kérdező kommentje:
provokáló kérdés ?? ember !!
2016. márc. 12. 20:11
 52/65 anonim ***** válasza:
több nő csalja meg a pasiját mint pasi a nőjét, ez statisztikai hivatal utána lehet nézni
2016. márc. 12. 20:12
 53/65 A kérdező kommentje:
itt még nem a megcsalás szintjéről beszélünk.
2016. márc. 12. 20:14
 54/65 anonim ***** válasza:

hát igen az sokkal rosszabb

tehát be is fejezhetnéd akkor a sírást

2016. márc. 12. 20:16
 55/65 anonim ***** válasza:
#42: És a párom nem fél, hogy már kiszemeltem valakit egyszeri alkalomra? :D Tisztáztuk a játékszabályokat, nem a levegőbe beszélünk. Még egyikünk sem lépett félre. Ugye így nincs meg a "tiltott gyümölcs" feeling sem. De én magam sem vagyok szent, tudom, hogy előfordulhat olyan eset, hogy egyszer nem fogok tudni majd nemet mondani. Nem érzem, hogy így jogom lenne teljes hűséget elvárni. Egyébként jó együtt kb minden, szóval nem sok okunk van rámozdulni más nőkre/férfiakra.
2016. márc. 12. 22:45
 56/65 A kérdező kommentje:
#55 és ha most mégis elmondaná a párod, hogy nem bírt magával és meg kellett hágnia egy csinos kis pultos lányt, mit szólnál hozzá ? kicsit sem esne rosszul ?? és nem akarnád egyszerre visszaadni a kölcsönt ?? nem éreznéd magad 1-gyel lemaradva ?? nem éreznéd magad kevésnek ??
2016. márc. 13. 00:25
 57/65 anonim ***** válasza:

#56: Mit szólnék hozzá? Megkérdezném, hogy jó volt-e. :D Biztos gyári hibás vagyok agyilag, vagy túl racionális, de egyszerűen nem mennék falnak tőle. Tudom, hogy jó nő vagyok, és lenne bőven pasi, aki megdugna szívesen. Meg olyan is, akinek többre is kellenék. Akkor miért érezném kevésnek magam? Nem akarnék bosszút állni olyanért, amire én adtam engedélyt. Ami fontos, hogy rendszeres félrelépésről már nem lehet szó (hiszen akkor már valószínűleg nem lennék elég jó neki), és gyereket se csináljon véletlenül más nőnek, ja és betegséget se hozzon haza. Ugyanez rám is érvényes női verzióban. Nem lehetetlen teljesíteni egyik feltételt sem. Basszus, sosem voltak illúzióim a pasikkal kapcsolatban. Nem hiszem, hogy a legtöbbjük tizen-, huszonéven keresztül képes hűséges maradni. Azonban a nők egy jó részéből sem nézem ezt ki.

De ha a párom szeret engem, és jó együtt, és az esetek 99,9%-ában engem dug, és a félrelépést őszintén el is mondja, illetve ugyanez a szabadság nekem is jár, akkor én teljesen elégedett vagyok az életünkkel.

2016. márc. 13. 00:59
 58/65 anonim ***** válasza:
Én egyik nőből sem nézem ki, hogy hűség maradva 10-20 évig.
2016. márc. 13. 01:12
 59/65 anonim ***** válasza:

"pár, elrontás, pillanat, megnézés, szexualitás, szex, szégyen, partner, nő"

Minek neked magyarázni amikor már elkönyvelted magadban a dolgokat? Sztem általános iskolás bioszon elhangzanak olyan dolgok amik válaszok erre. Jó lenne elolvasni a kommenteket de ennyit biztos nem fogok.. :D

2016. márc. 27. 22:48
 60/65 anonim ***** válasza:
En ezt mindig taplo dolognak tartottam..normalis erett ferfi nem teszi.. 33ffi
2016. márc. 27. 22:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!