Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mire jó ez? Miért figyeltek más nőket, ha mellettetek van a barátnőtök? Miért szemeztek olyankor más lányokkal?!
Figyelt kérdés
2012. máj. 8. 00:10
1/19 anonim válasza:
Talán azért, mert épek és egészségesek vagyunk. Természetes érdeklődéssel megáldva a másik nem iránt.
2/19 anonim válasza:
Mert társadalmi lények vagyunk és számunkra más emberek is léteznek?
3/19 A kérdező kommentje:
szerintem ez cink!!! Szemezni valaki mással, miközben a párod ott van 2 centire melletted...nem tudom...
2012. máj. 8. 00:22
4/19 anonim válasza:
Ha esetleg divatba jönne egy jó kis szemellenző... mint a lovaknál. És akkor a féltékeny szörnyeteg párral megáldott nyomoronc mindig felcsatolná magára, ha együtt mennek valahová. A leány, a zöldszemű szörnyeteg meg diadalmasan nézegethetne körbe, hogy "itt aztán nincs cink!" :o))) A pasi meg néha nyerítene egyet hozzá.
5/19 anonim válasza:
Milyen barátnő? Nekem nincs barátnőm.
6/19 A kérdező kommentje:
utolsó elötti, ha végignéz valakin, oké, nem baj, nem tépem le a fejét, de a folyamatos szemezés, percekig tartó bámulás...Volt, hogy eszembe jutott, hogy én lelépek, ők meg legyenek el...
2012. máj. 8. 00:33
7/19 anonim válasza:
ezen már én is elgondolkodtam .. pont ma volt rá példa hogy egy srác ment kézenfogva a barétnőjével és közbe engem nézett (lány vagyok ) és én direkt elfordultam mert belegondoltam hogy nekem is milyen rossz érzés lenne ha a lenne pasim és más csajt bámulna ... szóval szerintem nem egy szép dolog
8/19 anonim válasza:
Tudod, kedves féltékenyke, nekem a feleségem felhívja a figyelmemet a jobb nőkre, például egy strandon. Én is elismerem, hogy jó ízlése van, ha egy jobb pasit néz. Nézze, nem baj. De azért mi ettől nagyon jól megvagyunk!
9/19 anonim válasza:
ja és boccs ha ideirtam mert látom ez a kérdés a fiuknak szólt
10/19 A kérdező kommentje:
embere válogatja! az nem baj, ha megnézi, de sokáig....főleg ismerőst....főleg, ha a ribi kezdi...ha idegent néz meg, oké, de...
2012. máj. 8. 00:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!