Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Mire jó ez? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mire jó ez? Miért figyeltek más nőket, ha mellettetek van a barátnőtök? Miért szemeztek olyankor más lányokkal?!

Figyelt kérdés
2012. máj. 8. 00:10
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
18%
Talán azért, mert épek és egészségesek vagyunk. Természetes érdeklődéssel megáldva a másik nem iránt.
2012. máj. 8. 00:16
 2/19 anonim ***** válasza:
31%
Mert társadalmi lények vagyunk és számunkra más emberek is léteznek?
2012. máj. 8. 00:18
 3/19 A kérdező kommentje:
szerintem ez cink!!! Szemezni valaki mással, miközben a párod ott van 2 centire melletted...nem tudom...
2012. máj. 8. 00:22
 4/19 anonim ***** válasza:
23%
Ha esetleg divatba jönne egy jó kis szemellenző... mint a lovaknál. És akkor a féltékeny szörnyeteg párral megáldott nyomoronc mindig felcsatolná magára, ha együtt mennek valahová. A leány, a zöldszemű szörnyeteg meg diadalmasan nézegethetne körbe, hogy "itt aztán nincs cink!" :o))) A pasi meg néha nyerítene egyet hozzá.
2012. máj. 8. 00:26
 5/19 anonim ***** válasza:
49%
Milyen barátnő? Nekem nincs barátnőm.
2012. máj. 8. 00:30
 6/19 A kérdező kommentje:
utolsó elötti, ha végignéz valakin, oké, nem baj, nem tépem le a fejét, de a folyamatos szemezés, percekig tartó bámulás...Volt, hogy eszembe jutott, hogy én lelépek, ők meg legyenek el...
2012. máj. 8. 00:33
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
ezen már én is elgondolkodtam .. pont ma volt rá példa hogy egy srác ment kézenfogva a barétnőjével és közbe engem nézett (lány vagyok ) és én direkt elfordultam mert belegondoltam hogy nekem is milyen rossz érzés lenne ha a lenne pasim és más csajt bámulna ... szóval szerintem nem egy szép dolog
2012. máj. 8. 00:37
 8/19 anonim ***** válasza:
0%
Tudod, kedves féltékenyke, nekem a feleségem felhívja a figyelmemet a jobb nőkre, például egy strandon. Én is elismerem, hogy jó ízlése van, ha egy jobb pasit néz. Nézze, nem baj. De azért mi ettől nagyon jól megvagyunk!
2012. máj. 8. 00:37
 9/19 anonim ***** válasza:
ja és boccs ha ideirtam mert látom ez a kérdés a fiuknak szólt
2012. máj. 8. 00:38
 10/19 A kérdező kommentje:
embere válogatja! az nem baj, ha megnézi, de sokáig....főleg ismerőst....főleg, ha a ribi kezdi...ha idegent néz meg, oké, de...
2012. máj. 8. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!