Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit reagálnátok, ha a barátnőtök a következőket mondaná nektek?
Azt h b.ssza meg a k.va anyját. Leordítanám a fejét, hogy menjen csak a f.sz után a kis sz.jha.
a jelenlegi helyzetemben:
Megmondanám h oké, szedje össze a cuccaim, másnap megyek érte. Én elviszem az övét. Utána kiterítenék egy pokrócot a kertbe, rágyujtanék, meginnék egy sopronit, napoznék.
nem kell ezt szépíteni, ez egy k.rva, akinek az a vágya hogy minél több f.szt szopkodhasson.
neked akar gyereket... hát, a könnyem majd kicsordul (haha)
nem a barátnőm, lány vagyok. a barátom excsaja. jóban maradtak szakítás után, még a kapcsolat elején (kb 3 éve) mondta is, hogy ők barátok, és ne gondoljak semmi rosszra. nemrég viszont véletlen találtam egy levelet, amiben leírja ezeket a csaj (meg is lepődtem, hogy amennyire játssza mindig a szentet, mekkora egy ordas nagy kurv@).
a levelet a szakításkor írta neki a csaj jópár éve, és most eléggé elbizonytalanodtam. ezek szerint a barátomnak addig kellek, amíg a csaj vissza nem jön? azt elmesélte a barátom, hogy szakításkor nagyon összevesztek, de nem mondta, hogy miért, csak annyit, hogy mára már csak barátok. hát nem tudom, én egy ilyen után még csak barát sem akarnék lenni a lánnyal. kinek kell egy ilyen rib@nc? páros lábbal kirúgtam volna, és minden, amit még ti írtatok. nagyon félek, hogy én csak ilyen időkitöltő vagyok... mit tegyek szerintetek? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!