Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit reagálnátok, ha a barátnőtök a következőket mondaná nektek?
Szerintem addig te is találsz másikat. Ha menni akar menjen, de vissza már ne jöjjön, mert az újból felmelegített leves nem az igazi. 5 év múlva már te is más leszel, meg ő is. Szerintem nem is szeret igazán, ezt női szemmel így látom, tudom fiukat kérdeztél, de azért én is írtam
(31hetes kismama)
most olvastam végig a többi hozzászólást és választ is. Ne aggódj,nem fog visszamenni ahhoz a csajhoz, de azért beszélgetnék a helyedben a sráccal, hogy mit érez irántad, és elmondanám, hogy rábukkantam a levélre és ő hogy áll a dolgokhoz.
(31 hetes kismama)
Hmmmm... Valami olyasmit, hogy most kap egy hetet, gondolja át mégegyszer. Ha uténa is fenntartja, köszöntem, fel is út, le is út, engem ne fárasszon. Elismerem, néha én is elgondolkozom rajta, de ha már egy kapcsolatban vagyok, akkor abból igyekszem kihozni a legtöbbet, nem pedig tanulókörnek veszem.
Nekem nem szimpatikus ez a hozzáállás, ha akrja csinálja, de nélkülem. Pont.
17/F
Szerintem ebben a sztoriban az a legnagyobb gz, hogy kutatsz a barátod e-mailjei között. Ez alap, hogy a másik e-mailjeit, smseit nem olvassuk, mert megbízunk benne. Ha nem, akkor megette a fene az egészet.
A másik csaj meg kurv@, azon nincs mit szépíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!