Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Mire jó ez? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mire jó ez? Miért figyeltek más nőket, ha mellettetek van a barátnőtök? Miért szemeztek olyankor más lányokkal?!

Figyelt kérdés
2012. máj. 8. 00:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

Az ember hűséget fogad, nem vakságot!

Szerintem ebben minden benne van ami lefedi a kérdést.

2012. máj. 8. 00:43
 12/19 Inkog Nito ***** válasza:
0%
Én is figyelek más nőket barátnőm mellett,de ő is pasikat ugyanúgy...Megbeszéltük normális emberek módjára hogy ez kicsit se megcsalás.Tudod van ez a ,,Hűséget fogadtam,nem vakságot!".
2012. máj. 8. 00:53
 13/19 anonim ***** válasza:
60%
Ha komoly párod van, akkor is nyugodtan mgenézheti a nőket. Mondjuk ha az én barátnőm ott állna mellettem, akkor próbálnám leplezni, hogy lestírölök mást. :) Ha komolytalan a párod akkor ne vidd el eseménykre, sétálni a térre, főutcára mert szegény el fog szédülni a sok forgástól!!
2012. máj. 8. 07:46
 14/19 anonim ***** válasza:
76%
Ha meg lennél elégedve magaddal nem érdekelne hogy kit néz meg a palid. Vagy gyúrj rá az önbizalmadra vagy vakítsd meg, más megoldás nem létezik!
2012. máj. 8. 08:02
 15/19 anonim ***** válasza:
74%

Látszik, hogy mennyi nem normális van, komolyan.

Eszembe nem jutna mást MEGBÁMULNI, miközben ott a párom. Nem beszélve a szemezésről.

Nem csodálom, hogy már itt tart a társadalom, hogy a férfiak orrba-szájba csalnak, már azzal is úgy vannak, hogy miért ne?

2012. máj. 8. 12:00
 16/19 A kérdező kommentje:
Szerencsére párom nem ez a tipikus mai divatmajom, épp ezért szeretem, egy kedves, jó szívű fiú, állítólag imád engem, én imádom, csak pár qurva ugye próbálja levakarni...ő meg néha nem veszi a lapot...:( Legközelebb, ha hazamegyünk, nem mutatok be neki senkit, csak a családtagjaimat!!!! Szeretnék tőle gyerekeket, vele szeretnék élni, és nem akarom, hogy vmi dagadt, ronda peckes miatt elhagyna...:-(
2012. máj. 8. 13:46
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Azért a konstatálás és a bámulás között van különbség. Bámulni, akár tetszik, akár nem, bunkóság, és egyáltalán nem normális. Az ember márpedig ne szemezgessen másokkal, ha van párja, legyen annyira férfi, hogy kibírja. Nem attól lesztek férfiak, hogy állandóan dugni akartok...

Mondjuk nekem mázlim van, egyéni az ízlésem, az átlagcsaj nem üti meg a mércét, így nem is nagyon lenne kit nézegetnem az utcán. Na meg azt se tudom, hogy kell szemezni.

2012. máj. 8. 14:17
 18/19 A kérdező kommentje:
utolsó, egyet értek veled!!!:)
2012. máj. 8. 17:25
 19/19 anonim ***** válasza:
51%

Márpedig a nem normális kérdezőt el fogják hagyni, az tuti ziher ilyen természettel:

"Szerencsére párom nem ez a tipikus mai divatmajom, épp ezért szeretem, egy kedves, jó szívű fiú, állítólag imád engem, én imádom, csak pár qurva ugye próbálja levakarni...ő meg néha nem veszi a lapot...:( Legközelebb, ha hazamegyünk, nem mutatok be neki senkit, csak a családtagjaimat!!!! Szeretnék tőle gyerekeket, vele szeretnék élni, és nem akarom, hogy vmi dagadt, ronda peckes miatt elhagyna...:-( "

És valljuk be: meg is érdemli. Eleve rá van "kattanva" más alkatú nőkre, akik nála sokkal jobbak. Ősféltékeny és nagyon-nagyon buta is..... Rosszindulatú, úgyhogy el fogják hagyni. Az ilyen ócska némbereknek általában nagyon rút pofájuk is van, úgyhogy amúgy sem vonzóak. De még rá is tesz az Isten barma jó nagy lapáttal... hát szánalmas, de nagyon!

A barátod pedig NEM imád, ha megnéz melletted, sőt bámul más lányokat, nőket, ezt soha ne felejtsd el!!! Nincs benne semmiféle tisztelet, és nem is tetszel neki, de ilyen nőegyedet nem is lehet az az igazság! Ezer százalék, hogy meg fog csalni téged és pont egy ducival fogja ezt tenni :)))

2016. ápr. 30. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!