Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves fiúk! Ti miért néztek meg nőket, miközben mellettetek van a barátnőtök?
Kérdező:
Miért raksz egyenlőség jelet a szemezés és aközé, hogy a szélrózsa valamelyik irányából ránéz vki olyan ~2,5 másodpercre egy nőre? :D Amúgy meg pont nem zargatna.
Szemez egy másik csávóval? 40 perc múlva velem is fog csak vízszintesben..:P
Fantáziál egy másik csávóról? A már említett 40 perc múlva én járok jól... nem érzem a problémát. :D
Meg amúgy is mit parázzak ezen? Ha szétmegyünk hát szétmegyünk [nyilván nem m1, de megakadályozni úgyse tudod.. tudni illik törvényellenes :D].. de elég valószínűtlen, hogy azért mert ő szemezett egy csávóval.. én meg 2,5 másodpercre ránéztem egy seggre.. :D
41.: Nem mintha a nézelődésből bármilyen szinten is következne, hogy megcsal bárki bárkit de amúgy...ja.
Oldozz fel atyám mert vétkeztem... csaltam már meg lányt [jó félre még nem keféltem de az m1 a petting határát súroló dolgok is már bőven a megcsalás kategóriába esnek szerintem] 1x. Engem is csaltak már meg 2x. És velem is csaltak már meg mást 1x. A legnagyobb az egészbe, hogy ezt egy csajjal abszolváltuk kb 1,5 hónap alatt. :D Utána meg működött a dolog ~2 évig.
feltettél egy provokáló kérdést azt jól szét lettél oltva :D tabzs :D
A csajok ugyanúgy bámulják a pasikat, van aki flörtöl is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!