Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves fiúk! Ti miért néztek meg nőket, miközben mellettetek van a barátnőtök?
Kérdező: Nem, ez csak egy példa volt, az aktuális barátnőmet úgy hívják, hogy "keleti nyelvek és kultúrák japán szakirány BA" :D Nőre max annyi időm van, hogy alkoholos filcel ráírom a kezemre, hogy "Miku-chan". :D
Igen, általában egy nő a külsejével fog meg ezért ha látok egy nekem tetsző csajt akkor:
A: Nincs senkim, ugyanakkor vmi oknál fogva tudok beszélgetést kezdeményezni -> odamegyek -> leégetem magam -> röhögök rajta -> barátok leszünk -> összejövünk [volt már rá példa... totál dafak, hogy a nők milyen idiótákba bele nem tudnak esni.. XD]
B: Van valakim-> nem megyek oda-> nem égetem be magam-> nem leszünk barátok-> nem jövünk össze. Van egy kis különbség.
sajnálom a pasidat, hogy ilyen féltékeny barátnőt talált :D Ha jól olvasom a kérdést, akkor ugye te azonnal elfordítod a fejed, ha egy másik pasi jön veletek szembe?
Jót nevettem, köszi :D
tul odivatu zarkozott gondolkodasu vagy
amugy en igen azt figyelem jobbat is valaszthatam volna
van e szebb, jobb alaku, jobban oltozkodik, jobban apolt, szebb arcu, ha beszel, szebb hangu, szebb kifejezokeszsegu
mivel az utodok is elvileg igy lesznek jobbak, okosabbak, szebbek stb.
26.: Attól függ.
A pasija megnéz egy másik nőt és neki ez szr mert:
-Dühíti, hogy más nő merészel olyan szép / szebb lenni mint ő.
-Azon pörög, hogy ő nem elég szép.
-Esetleg realizálja, hogy a pasija nem magától értetődő és elveszítheti.
Az első verzió esetén: Minél gyorsabban szabadulni a csajtól..
A második esetén: Határeset.. megpróbálhatod elmagyarázni neki pl azt amivel én itt tépem a számat de mint az ábra mutatja nem fog sikerülni. :D
A harmadik eset: Egészen szimpatikus csak olyan mint az indián síugró.. biztos van, csak még senki nem látta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!