Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kevés a szex, halogatja,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevés a szex, halogatja, elutasít? Inkább nők válaszait várom.22N

Figyelt kérdés

Én vagyok a nő (22/n)

Tudom, hogy a férfiaknál ez nagyon kényes téma, de valahogy muszáj felvezetnem a barátomnak, hogy keveslem az együttléteket . Sokszor inkább alszik helyette, ha új ötletekkel állok elő, nem vevő rá, vagy csak annyit mond, hogy majd. Múlt héten egymás után 3x utasított vissza, mert kértem, hogy szerezzen nekem örömöt újjal,majd én is neki szájjal, és szeretkezzünk. Mondta, majd holnap, majd kedden, majd szerdán.. Tegnap ugyan ez volt, csak most ennyit mondott " nem alszunk inkább? "Engem ez szörnyen bánt, és már kezdem elveszíteni a hitem a nőiességemben. Jóformán csak én kezdeményezek,

Számomra meg kiábrándító, ha minden egyes alkalommal szájbarágósan el kell magyaráznom, hogy mire vágyom. Meg hogy külön kérjem meg arra, hogy örömöt szerezzen nekem, vagy hogy szeretkezzen velem. :( Én szeretek adni, de ha egy idő után a felét sem kapom vissza, csalódott leszek. Mindig mondja, hogy neki elég ez a mennyiség.

Került már valaki hasonló helyzetbe? Főleg nők válaszait várom, de férfiak is segíthetnek, hogy esetleg az ő szemszögükből is rávilágítsanak a helyzetre. Sajnos egyre frusztráltabb vagyok emiatt, viszont a megoldásra szeretnék törekedni, nem odáig jutni, hogy máshol keressem azt, amit tőle nem kapok meg.

( nem vagyok igénytelen, minden nap tisztálkodom, nem vagyok duci sem, nem is dohányzom...) viszont minden barátnőjével ilyen volt. együtt is élünk amúgy.

22n

2016. márc. 8. 00:12
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Szia. Átérzem a helyzetedet. Én is voltam így.

Akármit csináltam, a fejem tetejére is állhattam, vagy magamra akaszthattam volna egy dugj meg táblát semmi. Soha nem nyalt ki, nem játszott, hetente egyszer nagy kegyesen hajlandó volt 4 percre belém tenni a farkát, vagy közölte hogy leszophatnám. Én elég hamar megelégeltem, és közöltem vele hogy nekem ez így nem megy tovább, majd Ő volt megsértődve hogy nekem csak a szexen jár az eszem, és keressek magamnak olyat aki éjjel nappal dug. Ez a helyzet megkeserítette a mindennapjaim, mert magamban kerestem mindig a hibát, hogy valamit nem jól csinálok, vagy nem vagyok elég jó.

A mostani párommal viszont isteni minden, teljes összhangban vagyunk, és még kezdeményeznem sem nagyon kell, mert naponta 1-2 alkalommal biztos elkap :)

2016. márc. 8. 11:06
 32/37 anonim ***** válasza:
52%
Most mondanám, hogy ülj rá a 19 centis kígyómra, de nem vagyok tahó. :D Más a libidótok, vagy gondolatban már mással reszel. Beszélj vele.
2016. márc. 8. 11:21
 33/37 anonim ***** válasza:
39%
A 25-nek igaza van. Fordított esetben már mindenki fel lenne háborodva. Most meg csak úgy záporoznak a hagyd el válaszok.
2016. márc. 8. 15:18
 34/37 anonim ***** válasza:
Ez az együttélés atka. Megunt. Nincs ezen mit magyarázni.
2016. márc. 8. 15:35
 35/37 anonim ***** válasza:

#Best Day:

Én kimondom,idiótával vergődik, ahelyett, hogy engem észrevenne:D

2016. márc. 8. 19:31
 36/37 anonim ***** válasza:
53%
Én annyiszor és úgy elégítem ki a nőt anyányszor és amikor szeretné.Na persze ha ő is engem.
2017. szept. 18. 13:41
 37/37 aszlan ***** válasza:
Kel váltani sajnos ez nem lesz jobb sajnos o ijen fajta.a páromnak kéne egy ijen férfi es boldog no lenne.en meg ojan vagyok mint te.nekem naponta kénne.vagy igy vagy úgy.sajnos en mar felre is leptem.ha nem kapom meg amit elvarok.ez van.
2018. júl. 19. 23:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!