Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kevés a szex, halogatja,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevés a szex, halogatja, elutasít? Inkább nők válaszait várom.22N

Figyelt kérdés

Én vagyok a nő (22/n)

Tudom, hogy a férfiaknál ez nagyon kényes téma, de valahogy muszáj felvezetnem a barátomnak, hogy keveslem az együttléteket . Sokszor inkább alszik helyette, ha új ötletekkel állok elő, nem vevő rá, vagy csak annyit mond, hogy majd. Múlt héten egymás után 3x utasított vissza, mert kértem, hogy szerezzen nekem örömöt újjal,majd én is neki szájjal, és szeretkezzünk. Mondta, majd holnap, majd kedden, majd szerdán.. Tegnap ugyan ez volt, csak most ennyit mondott " nem alszunk inkább? "Engem ez szörnyen bánt, és már kezdem elveszíteni a hitem a nőiességemben. Jóformán csak én kezdeményezek,

Számomra meg kiábrándító, ha minden egyes alkalommal szájbarágósan el kell magyaráznom, hogy mire vágyom. Meg hogy külön kérjem meg arra, hogy örömöt szerezzen nekem, vagy hogy szeretkezzen velem. :( Én szeretek adni, de ha egy idő után a felét sem kapom vissza, csalódott leszek. Mindig mondja, hogy neki elég ez a mennyiség.

Került már valaki hasonló helyzetbe? Főleg nők válaszait várom, de férfiak is segíthetnek, hogy esetleg az ő szemszögükből is rávilágítsanak a helyzetre. Sajnos egyre frusztráltabb vagyok emiatt, viszont a megoldásra szeretnék törekedni, nem odáig jutni, hogy máshol keressem azt, amit tőle nem kapok meg.

( nem vagyok igénytelen, minden nap tisztálkodom, nem vagyok duci sem, nem is dohányzom...) viszont minden barátnőjével ilyen volt. együtt is élünk amúgy.

22n

2016. márc. 8. 00:12
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Ma nô nap van talán megenyhul a szive 😃
2016. márc. 8. 06:56
 22/37 anonim ***** válasza:
Kérdés, mióta tart ezt a kapcsolat? A kapcsolat elején is ilyen volt? Mert ha igen, tudhattad, elfogadtad, így te választottad, hogy neki kisebb a szexuális étvágya. De ha csak később lett ilyen, akkor egyszerűen rádunt. És akkor döntsd el, hogy ezt elbírja-e a kapcsolatod, vagy nem! És ne, ne csald meg, mint ahogy azt az egyik tirpák ajánlotta, nem lenne jogos. A szakítás lenne a jogos!
2016. márc. 8. 07:06
 23/37 A kérdező kommentje:
Ma reggel mondtam neki, hogy ma este igazán kiengesztelhetne, erre csak húzta a száját... Majd mondja, kezd megváltozni a véleménye róluk (párkapcsolatunkról),mert elvárom h kielégítsen miközben fáradt
2016. márc. 8. 07:26
 24/37 A kérdező kommentje:

7 hónapja vagyunk együtt, és 7 hónapja együtt is élünk.

Az elején is ilyen volt, mindig én kezdeményeztem, mondta, hogy ő nincs ahhoz szokva, hogy ő kezdeményezzen. És èn szexfüggő vagyok mert heti 3-4x akarnám

2016. márc. 8. 07:31
 25/37 anonim ***** válasza:
55%

Mondjuk az engem is idegesítene meg frusztrálna egy idő után, és mégannyira se akarnám, ha állandóan ezt hajtogatnád, hogy na mi lesz már? :D

Amúgy érdekesek a válaszok, sok nő önzőségnek tartja, hogy ha nem kívánja a pasi a szexet, ennek ellenére miért nem elégíti ki a nőt. Bezzeg fordított esetben hogy fel lennének háborova, ha a pasi meg akarná dugni a nőt, ha a nő épp nem kívánja/nincs kedve...

Amúgy meg hú de jó lehet az a szex/nyalás/ujjazás stb...ahol látszik, hogy az egyik csak ímmel-ámmal, muszájból csinálja... Szóval ezt rákényszeríteni valakire??

2016. márc. 8. 07:33
 26/37 anonim ***** válasza:
Szóval tudtad, hogy neki nincs nagy szexuális igénye, te meg szexfüggő vagy...akkor minek jöttetek össze? :D Halott ügy hosszú távon...
2016. márc. 8. 07:35
 27/37 A kérdező kommentje:

Az szexfüggőség, ha heti 3-4x akarnám a szexet, és heti 1x igénylem, hogy megújjazzon hogy elélvezzek én is???

Múlt héten, mikor 3x elhalasztotta,nem szóltam semmit,de most már nagyon szarul esik...

2016. márc. 8. 07:44
 28/37 A kérdező kommentje:
Volt olyan, hogy azt akarta, hogy orálisan kényeztessem végig, mert szexelni nem akar de én akartam, megtettem neki. Volt 1x mikor én nem akartam szexelni, ő igen ezért volt szex. Én mindent megadok neki...
2016. márc. 8. 07:47
 29/37 anonim ***** válasza:
88%

Fúj, olvasni is szörnyű ilyen fatökű pasiról.

Miért vagy vele, mert erre még nem kaptunk választ.

Itt nincs szeretet, lásd be. Rá vagy kattanva a testére, meg akarod szerezni, hogy kívánjon nagyon, stb. Ismerős szitu, minél kevésbé elérhető valaki, annál jobban kell.

De nem, ezt ne viseld el. Nem kényeztet, nem akar neked örömet okozni, ergo ő sem szeret téged. Merthogy csak magát szereti. Akit szeretünk, annak kinyalnánk még a valagát is, ha azt kéri, akkor is, ha mi nem akarjuk annyira.

Szóval ő sem szeret, és te sem. Semmi értelme nincs. Plusz még az önbizalmad is gyötri.

Én sem tudtam sokáig ugyan, de van olyan fószer, aki nyalással kezd minden együttlétet, hogy neked jó legyen, és szexben amikor már nagyon el akar menni, akkor is kibírja addig, hogy te előbb elélvezz. Valamint megkérdezi, hogyan szeretnéd, és úgy csináljuk, nem erőltetve a kedvenc pózjait.

Szerintem ennél lejjebb nem érdemes adni, próbáltad menteni a helyzetet, nem jött össze, mert ez egy fatök, hát akkor kalap-kabát, boldogítson mást a bunkó frigidséggel.

2016. márc. 8. 08:33
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha 22 evesen ebbe beletorodsz, es meg agonizalsz is azon hogy esetleg te vagy a szar es hovatovabb meg ezzel a pasival is maradsz, akkor meg is erdemled. 22 vagy haho! Nem 72 hogy mar ugyis mindegy az. 7 honap, nem 7 eve vagytok egyutt, van hogy tovabb kell lepni es keresni olyat aki igenis odab**z napi ketszer is ha kell. Es ezt nokent mondom. Erre nincs mas megoldas. Ha viszont vele maradsz es leepited szepen az onbizalmadat akkor az a te dontesed, ne panaszkodj.
2016. márc. 8. 09:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!