Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az megcsalás, ha a párom nem bánja, ha mással fekszem le, de én nem mindig mondom el, hogy valaki megvolt-e?
Figyelt kérdés
Nyitott kapcsolatban élünk és a vártnál több a lehetőségem. Lehet mert nőként könnyebb a helyzetem, de néha már nem mondom, ha lefeküdtem valakivel, bár nem tudom miért, mert probléma nem lenne belőle.2016. márc. 4. 21:04
2/21 anonim válasza:
Én is nyitott kapcsolatban élek, és mi megbízunk egymásban. Mindig elmesélem, és van mikor meg is beszéljük.
23/F
3/21 A kérdező kommentje:
Mi is megbeszéljük, de néha vagy nincs lehetőségem, vagy a hétköznapok elterelik a figyelmem...
2016. márc. 4. 21:09
4/21 anonim válasza:
Valaki elárulná nekem légyszíves, hogy mi értelme van a nyitott kapcsolatnak?
Őszintén nem tudom, csak azért kérdezem.
Kérdésedre a válasz: így nem.
5/21 anonim válasza:
Attól függ: Ha ő azt mondja, hogy nem is kell elmondd neki, akkor megcsalás. Ha viszont azt mondja, hogy lefeküdhetsz mással, de szólj neki erről, és te nem szólsz, az megcsalás.
6/21 A kérdező kommentje:
Másnak nem tudom mi értelme, de részemről az, hogy szeretem a párom, viszont szexuálisan túlfűtött vagyok és ki akarunk próbálni másokat is.
2016. márc. 4. 21:13
8/21 A kérdező kommentje:
Igen, sokaknak gáz, mert nem túl hétköznapi.
2016. márc. 4. 21:15
9/21 anonim válasza:
Ha nyitott kapcsolatban vagy, akkor minek van párod? Soha nem fogom megérteni ezt. Párom akkor van, ha mindent együtt csinálunk, együtt élvezzük az élet örömeit, vagy buktatóit. Az hogy össze-vissza kefélek boldog boldogtalannal, És van egy bázis, ahová ezek után van képem hazamenni.. Legális k..va vagy. Kb ennyi!
10/21 anonim válasza:
#6 akkor dugjatok egymással napi 15x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!